Home à Vendre Maison 8720 Dentergem
Statiestraat 119
Carte

Statiestraat 119

8720 Dentergem
à Vendre
200 m² Vivre
840 m² Terrain
3 Chambres
Description

Verken deze charmante, ruime woning in Dentergem, strategisch gelegen aan een belangrijke toegangsweg en met een adembenemend uitzicht op uitgestrekte velden. Met een grondoppervlakte van 840 m² en een bewoonbare oppervlakte van 200 m², biedt dit huis een gevoel van ruimte en vrijheid. De royale tuin van 730 m² is ideaal voor kinderspel of ontspanning in de natuur.

Deze woning heeft drie comfortabele slaapkamers, een volledig uitgeruste badkamer en een aparte douchekamer, wat voldoende comfort biedt voor het hele gezin. Extra functies zijn twee toiletten, een zolder en een kelder voor extra opslag. De garage kan één auto huisvesten en fungeert ook als extra opslagruimte. Het aangrenzende terras is perfect voor zomerse barbecues of om te ontspannen met een ochtendkoffie.

Ondanks het potentieel van de woning heeft het een EPC-label F met een totaal van 980 kWh/jaar, wat aangeeft dat er mogelijkheden zijn voor energiebesparende verbeteringen. Dit biedt een unieke kans om deze woning om te vormen tot een energiezuinige woning naar uw eigen smaak en comfort.

Deze woning combineert comfort en locatie, dichtbij alle nodige voorzieningen en toch omringd door groen. Een ideaal thuis voor diegenen die dromen van een evenwichtig leven. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezichtiging. Mis deze kans niet!

* * *

Statiestraat 119 - 8720 Dentergem - Ontdek deze charmante en ruime woning in Dentergem, gelegen langs een belangrijke invalsweg met een betoverend zicht op de uitgestrekte velden. Met een totale grondoppervlakte van 840 m² en een bewoonbare oppervlakte van 200 m² biedt dit huis een heerlijk gevoel van ruimte en vrijheid. De grote tuin van 730 m² is een perfecte speelplaats voor kinderen of een prachtige plek voor ontspanning en tuinieren, terwijl u geniet van de rustgevende natuur.

De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, een volledig ingerichte badkamer, en een aparte douchekamer, wat zorgt voor voldoende comfort voor het hele gezin. Daarnaast zijn er twee toiletten, een zolder en een kelder die extra opbergruimte bieden. De garage biedt plaats aan één auto en functioneert tevens als extra opbergruimte. Het terras aan de woning is ideaal voor zomerse barbecues of om even heerlijk te ontspannen met een kopje koffie in de ochtendzon.

Hoewel de woning veel potentieel heeft, is het belangrijk te vermelden dat het EPC-label F is met een totaal van 980 kWh/jaar, wat aangeeft dat er ruimte is voor energiebesparende verbeteringen. Dit biedt een geweldige kans om dit huis te transformeren in een energiezuinige woning naar uw eigen smaak en comfort.

Deze woning combineert ruimtelijk comfort met een prachtige locatie, dicht bij alle nodige voorzieningen en toch volop in het groen. Een ideaal thuis voor wie droomt van een leven in balans. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een bezichtiging en laat deze kans niet aan u voorbijgaan.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 259.000
Revenu cadastral
€ 503
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1962
Terrain
840 m2
Zone habitable
200 m2
Référence
UNYCVB8C8R9T
Code Agence
4027
EPC
980 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20240412-0003211109-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
In aanvraag
Convocation émise
In aanvraag
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
In aanvraag
Autorisation de lotissement
In aanvraag
Dénominations
In aanvraag
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Apr 2024
€259.000 / --
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder