Home à Vendre Maison 9831 Deurle
Rode Beukendreef 2
Carte

Rode Beukendreef 2

9831 Deurle
à Vendre
254 m² Vivre
4555 m² Terrain
4 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

De Rode Beukendreef is een rustige, groene locatie die toch nabij alle faciliteiten ligt. Geniet van de serene sfeer zonder in te leveren op toegankelijkheid. Dit perceel met royale oppervlakte biedt je de vrijheid om te verbouwen of nieuwbouw te realiseren. Er is ruim voldoende plek voor privacy en de realisatie van je eigen paradijsje.

Het terrein leent zich perfect voor de bouw van een vrijstaande woning die aan al je eisen tegemoet komt. De documentatie betreffende het ruimtelijk afwegingskader van Sint-Martens-Latem is hierop van toepassing en kan raadpleegd worden onderaan de website.

* * *

Rode Beukendreef 2 - 9831 Deurle - De Rode Beukendreef staat bekend om zijn rustige en groene omgeving, terwijl het toch dichtbij alle voorzieningen ligt. Geniet van de vredige omgeving zonder in te boeten aan bereikbaarheid. Met een royaal perceeloppervlak biedt dit stuk grond jou de vrijheid om te renoveren of te nieuwbouwen. Je hebt voldoende ruimte voor privacy en het creëren van jouw persoonlijke oase.
Het perceel is geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning die aan al jouw wensen voldoet. De documentatie omtrent het ruimtelijk afwegingskader Sint-Martens-Latem, is hier van toepassing, en kan u raadplegen onderaan de website.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1955
Terrain
4555 m2
Zone habitable
254 m2
Référence
PP6RQU19PRZ6
Code Agence
7994219
EPC
580 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
2514638
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woonpark
Zone inondable
Geen overstromingsgevoelig gebied
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder