Home à Vendre Maison 2100 Deurne
Van Duyststraat 99
Carte

Van Duyststraat 99

2100 Deurne
à Vendre
131 m² Vivre
3 Chambres
Description

Ontdek deze instapklare woning met drie slaapkamers en een tuin, ideaal gelegen in Deurne! Nabij openbaar vervoer, scholen en winkels, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen.

Bij binnenkomst leidt de hal je naar de eetkamer en de ruime keuken. De keuken is uitgerust met een kookeiland, granieten werkblad, twee ovens, microgolfoven, dampkap, dubbele spoelbak, koelkast en vaatwasser. Naast de keuken vind je een badkamer met een douchecel, toilet en handenwasser.

De lichte woonkamer is perfect voor ontspanning. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers met houten vloeren. Een extra badkamer, aansluitend op een van de slaapkamers, is voorzien van een ligbad, enkele lavabomeubel met kast en een toilet.

De woning beschikt ook over een gezellige tuin en een droge kelder, beide bereikbaar via de keuken en eetkamer. Pluspunten van deze woning zijn het zeer gunstige EPC, drie slaapkamers, een tuin, droge kelder, volledig uitgeruste keuken met kookeiland en conform afgeleverde elektriciteit.

Ben je geïnteresseerd in deze charmante woning? Neem contact met ons op via 03 337 50 70 of info@vbvastgoed.be voor meer informatie of om een afspraak te maken. De aankoopprijs exclusief kosten is €308.000, met geschatte registratierechten van €9.240 en een totale aankoopprijs van €320.347.

* * *

Van Duyststraat 99 - 2100 Deurne - Instapklare woning met 3 SLPKS en tuin in Deurne!

Deze instapklare woning is strategisch gelegen, vlakbij het openbaar vervoer, scholen en winkels in Deurne!

U betreedt de woning via de inkomhal dewelke u toegang verleent tot de eetkamer en de ruime keuken met kookeiland. Deze is uitgerust met een granieten werkblad, twee ovens, microgolfoven, dampkap, dubbele spoelbak, koelkast en vaatwasser. Naast de keuken bevindt zich een badkamer met een douchecel, een toilet en handenwasser. Verder komt u terecht in de lichtrijke leefruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (11m²/12.5m²/16m²) met houten vloeren.
Bijkomend is een badkamer aanwezig aansluitend op een van de slaapkamers. Deze is uitgerust met een ligbad, een enkele lavabomeubel en kast en een toilet.

Tenslotte beschikt de woning over een gezellige tuin en een droge kelder. De tuin is toegankelijk via de keuken en eetkamer.

Pluspunten:
+ zeer gunstig EPC
+ 3 SLPKS
+ tuin
+ droge kelder
+ volledig uitgeruste keuken met kookeiland
+ elektriciteit wordt conform afgeleverd

Interesse in deze leuke woning? Contacteer ons via 03 337 50 70 of info@vbvastgoed.be voor meer info of een afspraak. FinancieelAankoop exclusief kosten:€308.000Registratierechten (3%):€9.240Kadastraal inkomen:€855Raming Ereloon Notaris*:€2.482Raming Aktekosten Notaris*:€525Totale Aankoopprijs:€320.347* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 308.000
Revenu cadastral
€ 855
Général
Type
Maison
Zone habitable
131 m2
Référence
JUD39SQV-YI5
Code Agence
VVW3107
EPC
128 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
3197565
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Apr 2024
€308.000 / VB Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder