Home à Vendre Maison 7864 Deux-Acren
Chevauchoire de Viane 101
Carte

Chevauchoire de Viane 101

7864 Deux-Acren
à Vendre
750 m² Vivre
3110 m² Terrain
5 Chambres
Description

Bent u op zoek naar een kant-en-klare, uiterst energiezuinige woning op een uitstekende locatie? Dit prachtige huis met een A+ energie-efficiëntie score, gelegen op een geweldige plek, zal u verbazen met zijn veelzijdigheid.

Het gelijkvloers is ideaal voor zelfstandigen die een thuisbasis voor hun bedrijf wensen. Met voldoende ruimte voor een showroom en atelier, evenals faciliteiten voor een extra badkamer en toilet, kan de ruimte naar wens worden ingedeeld om uw bedrijf efficiënt te runnen.

Het woongedeelte op de eerste verdieping beschikt over vijf ruime slaapkamers en een prachtige badkamer. De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen en is uitgerust met vloerverwarming, een alarmsysteem, een ventilatiesysteem D, 28 zonnepanelen en een regenwaterput van 10.000 liter.

Geniet tijdens de wintermaanden van de sfeervolle houtkachel en in de zomer van het ruime terras waar u kunt ontspannen in de zon en genieten van het adembenemende uitzicht.

Deze woning biedt alles wat u zoekt, of u nu een zelfstandige bent of een gezin heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wacht niet langer en plan vandaag nog uw bezoek aan dit fantastische huis.

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Jordi op 0477/32.61.53.

* * *

Chevauchoire de Viane 101 - 7864 Deux-Acren - ZOEKT U EEN INSTAPKLARE, ZEER ENERGIEZUINIGE WONING OP EEN GOEDE LOCATIE?

Deze prachtige woning is gelegen op een fantastische locatie en heeft een A+ energiezuinige score. U zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden die deze woning biedt. Het gelijkvloers is perfect voor zelfstandigen die hun bedrijf aan huis willen vestigen. Er is voldoende ruimte voor een showroom en atelier en er zijn voorzieningen voor een extra badkamer en wc. De ruimte kan opgedeeld worden zoals u dat wenst, zodat u uw bedrijf op een efficiënte manier kunt runnen.
Op de eerste verdieping bevindt zich het woongedeelte van de woning. Hier vindt u maar liefst 5 ruime slaapkamers en een prachtige badkamer. De woning is afgewerkt met kwalitatieve materialen en beschikt over vloerverwarming, een alarmsysteem en een ventilatiesysteem D. Daarnaast zijn er ook nog eens 28 zonnepanelen en een regenwaterput van 10.000 liter aanwezig.
De woning beschikt ook over een gezellige houtkachel, waar u tijdens de koude wintermaanden heerlijk bij kunt zitten. En wat dacht u van het grote terras? Hier kunt u heerlijk genieten van de zon en het prachtige uitzicht.
Kortom, deze woning heeft alles wat u zoekt in een woning. De mogelijkheden zijn eindeloos en de woning is perfect voor zowel zelfstandigen als gezinnen. Aarzel niet langer en plan vandaag nog een bezoek aan deze fantastische woning.

Bel Jordi 0477/32.61.53 voor meer info of een bezoek.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 575.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2010
Terrain
3110 m2
Zone habitable
750 m2
Référence
YKJ3-S2LA0KS
EPC
38 kWh/m2
EPC Valeur
A
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
15 Mar 2024
€575.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder