Carte

Kogelstraat 39

3590 Diepenbeek
à Vendre
Description

Gelegen in een rustige straat in het hart van Diepenbeek, staat een charmante woning te wachten op zijn nieuwe eigenaar. Het huis is op loopafstand van diverse winkels, scholen en horecazaken. Station Diepenbeek ligt ook vlakbij, waardoor je gemakkelijk heel België kan bereizen. Bovendien zit je in een mum van tijd op de autosnelweg met je auto.

Binnen in deze comfortabele woning vind je verschillende niveaus met elk hun unieke functie. De inkomhal brengt je naar de inpandige garage waar je extra opslagruimte hebt, en naar het woongedeelte en benedenverdieping. De benedenverdieping doet dienst als multifunctionele ruimte naast het binnenzwembad. Hier bevindt zich ook een wasruimte met een luxe stoomdouche.

Het woongedeelte opent zich naar een hal met een gastentoilet en leidt je naar een moderne open keuken en eetkamer. Geniet in de aangrenzende veranda van gezellige momenten met familie of vrienden. De living, bereikbaar via de hal, biedt genoeg ruimte voor een grote salon en beschikt over een houtgestookte openhaard en airconditioning.

Op de bovenverdieping situeren zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. In aanvulling op deze indeling heeft de woning ook nog een kelder en een onderhoudsvriendelijke stadstuin.

Als kers op de taart komt deze woning met zonnepanelen en bijhorende certificaten, twee terrassen en is alles tot in de puntjes onderhouden.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Catherine via [email protected] of bel naar 089/69 15 15 voor een bezichtiging.

* * *

Kogelstraat 39 - 3590 Diepenbeek - Deze toffe woning is gelegen in het centrum van Diepenbeek, in een rustige straat met parkeergelegenheid voor de deur.
U kan alles te voet bereiken; de verschillende horecazaken, winkels, scholen en supermarkten. Ook de treinverbinding vanuit Diepenbeek ligt op een boogscheut! Met de auto bent u op enkele minuten aan de oprit van de autosnelweg.

De woning is opgedeeld in verschillende niveau's. We starten in de inkomhal die toegang biedt tot de inpandige garage met extra opslagruimte, het woongedeelte en de benedenverdieping. Deze benedenverdieping is opgedeeld als polyvalente ruimte aan het binnen zwembad met aangelegen wasruimte waar tevens een stoomdouche is geplaatst.

Indeling woongedeelte: u komt binnen in de hal met een gastentoilet en doorloop tot de open keuken met eetkamer. De keuken is recent vernieuwd en is voorzien van de laatste toestellen. Aan de eetkamer is een veranda gelegen waar het aangenaam vertoeven is; een aperitief met vrienden, een gezellige zondag met de kinderen, deze ruimte biedt u tal van onvergetelijke momenten!

Via de hal kan je de living betreden met enkele treden. Hier is ruimte voor een grote salon waar u in de winter kan genieten van de warmte van de openhaard op hout. Voor in de zomer is er airconditioning geplaatst.

Vanuit de living geraakt u op de bovenverdieping waar zich 3 grote slaapkamers en een badkamer bevinden.

De woning heeft een kelder en een leuke stadstuin die gemakkelijk is in onderhoud!

Bijzonderheden:
- woning met zonnepanelen en bijhorende certificaten
- twee terrassen
- mooi onderhouden

Wenst u een bezoek? Contacteer Cathérine door te mailen naar [email protected] of bel naar 089/69 15 15

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 359.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1987
Référence
DZ-9PO1TGHC6
Code Agence
CJ/Kogelstraat39DiepenbeekC
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
10 Apr 2024
€359.000 / SOM Project
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder