Home à Vendre Maison 3590 Diepenbeek
Kabergheidestraat 44
Carte

Kabergheidestraat 44

3590 Diepenbeek
à Vendre
Description

Deze te renoveren woning in Diepenbeek, gelegen in een rustige en gezinsvriendelijke omgeving, biedt een geweldige kans voor een renovatieproject. De centrale ligging van de woning zorgt voor gemakkelijke toegang tot alle richtingen, met de nabijheid van de snelweg als een extra bonus.

Door de jaren heen is de woning goed onderhouden en biedt het veel potentieel. Met een hoofdwoning en een extra uitbouw kan deze woning worden omgetoverd tot een prachtige gezinswoning met voldoende kamers, ruimte en opslagmogelijkheden.

De woning heeft een praktische indeling, met een inkomhal, woonkamer en keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er 2 grote kamers en 2 kleinere kamers die kunnen worden omgebouwd tot badkamers. De uitbouw biedt een multifunctionele ruimte, een badkamer, een berging en een wasruimte.

Een ander pluspunt van deze woning is het ruime perceel van 8a 49ca.

Voor meer informatie of om de mogelijkheden van deze woning te bekijken, kunt u contact opnemen met Cathérine via email of telefoon.

* * *

Kabergheidestraat 44 - 3590 Diepenbeek - Deze te renoveren woning in Diepenbeek is gelegen op een uiterst rustige locatie, een familiale omgeving met vele gezinswoningen. De centrale ligging van Diepenbeek maakt dat u vlot alle richtingen uit kan en de autostrade in de buurt hebt.

Deze woning is goed onderhouden doorheen de jaren en biedt vele mogelijkheden voor een mooi renovatieproject. Met de hoofdwoning en extra bijbouw maakt u van deze woning een prachtige gezinswoning met voldoende kamers, ruimte en opslag.

Indeling van de woning: inkomhal met living en keuken op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping 2 grote kamers en 2 kleine kamers die kunnen ingericht worden als badkamer. Bijbouw met polyvalente ruimte, badkamer, berging en wasplaats.

Voordeel aan de woning is het mooie perceel van maar liefst 8a 49ca.

Wilt u de mogelijkheden komen bekijken? Contacteer Cathérine voor een afspraak en mail naar [email protected] of bel naar 089/69 15 15

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 249.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1959
Référence
D0I9JUR70LQC
Code Agence
CJ/Kabergheidestraat44Diepenbe
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Gebouwd voor 1962
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€249.000 / SOM Project
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder