Carte

Nieuwstraat

3590 Diepenbeek
à Vendre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Nieuwstraat - 3590 Diepenbeek - Beveiligd en centraal gelegen: ondergrondse parkeerplaats beschikbaar in nieuwbouwproject
Op zoek naar een veilige en centrale parkeeroplossing? Wij bieden een afgesloten parkeerplaats in de ondergrondse kelder van een prestigieus nieuwbouwproject. Perfect voor zowel investeerders als voor eigen gebruik, deze parkeerplaats combineert gemak met veiligheid.
Specificaties:

Afmetingen: 2,5 meter breed en 5 meter diep, ideaal voor zowel kleine als grote voertuigen.
Beveiliging: Gelegen in een afgesloten garage met beheer door een professionele syndicus, wat zorgt voor uitstekend onderhoud en beveiliging.

Direct Beschikbaar: Bij ondertekening van de akte kunt u direct over de parkeerplaats beschikken. Geen wachttijden, u kunt meteen gebruikmaken van uw investering.
Uitstekende Locatie: De parkeerplaats bevindt zich op een zeer centrale locatie met directe toegang tot de autosnelweg, en ligt nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. Dit maakt het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar gemak en toegankelijkheid.
Fiscaal Voordelig:

Grondkosten: Verkoop van de grond onder registratie tegen 12%.
Constructie: Verkoop van de constructie onder BTW tarief van 21%.

Of u nu een veilige plek voor uw voertuig zoekt of een slimme investering, deze parkeerplaats biedt u een unieke kans. Neem contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen en verzeker uzelf van deze praktische en centraal gelegen parkeeroplossing.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Référence
2M81AJHHF8F6
Code Agence
5956675
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder