Carte

8600 Diksmuide
à Vendre
5340 m² Terrain
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Deze boerderij, momenteel nog actief als pluimveebedrijf, biedt een waaier aan mogelijkheden dankzij haar recent verleende vergunningen. De boerderij omvat een ruime woning en twee grote pluimveestallen, die dankzij een goedgekeurde functiewijziging, omgevormd kunnen worden tot opslagruimtes voor caravans en/of oldtimers.

De stallen hebben beiden afmetingen van 60 m lengte en 12,5 m breedte, goed voor in totaal 1500 m² opslagruimte. Dankzij de vergunning voor functiewijziging is er ook een basisrecht om de woning uit te breiden, te verbouwen of te herbouwen tot 1000 m³. Dit biedt uiteenlopende kansen en maakt de locatie aantrekkelijk voor verschillende doeleinden.

Het perceel, met een oppervlakte van 5330 m², ligt prachtig gelegen aan de Steenstraat, nabij Woumen en Klerken. Het geniet van een fantastische ligging, met aan één zijde een kleine woongemeenschap en aan de andere zijde het open landschap. Idealiter voor wie houdt van rust en natuur, maar toch niet te ver weg wilt zijn van de bewoonde wereld.

* * *

Deze hoeve bestaat uit een ruime woning en 2 grote pluimveestallen.
Momenteel is ze nog in uitbating als pluimveebedrijf.
Er is recent vergunning verleend voor functiewijziging van de woning naar zonevreemde woning en functiewijziging van de 2 pluimveestallen naar opslagruimte caravans en/of oldtimers.
De 2 stallen zijn telkens ruim 60 m lang en 12,5 m breed, waardoor er circa 1500 m² opslagruimte is.
Gezien de verleende vergunning functiewijziging zijn ook de basisrechten om de woning uit te breiden, verbouwen, herbouwen tot 1.000 m³ van toepassing.
De hoeve is gelegen op een perceel van 5.330 m² langs de Steenstraat nabij Woumen en Klerken en heeft een mooie ligging met aan de ene kant een kleine woonkern en aan de andere kant open landschap.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Terrain
5340 m2
Référence
Y6ZV5ZWLF-KJ
Code Agence
965
EPC
1068 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20230417-0002867290-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
/
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder