Carte

Werkenstraat 62

8600 Diksmuide
à Vendre
2 Chambres
Description

Ben je op zoek naar een rustig gelegen woning in landelijk gebied, maar toch dicht bij het dorpscentrum? Dan is deze locatie perfect voor jou! Gelegen op een boogscheut van Diksmuide, in de landelijke gemeente Vladslo en vlakbij Werken en Esen.

Deze te renoveren woning met bijgebouw kijkt uit op het zuidwesten en biedt de mogelijkheid om te herbouwen. Met een perceelgrootte van 1371m² heb je voldoende ruimte om een prachtig huis te creëren met een diepe, mooie tuin.

Het pand is voorzien van zonnepanelen (29x250Wp) met omvormer, waardoor je kunt genieten van groene energie. Met een perceelsbreedte van ongeveer 22 meter en een diepte van ongeveer 60 meter, biedt dit perceel enorm veel mogelijkheden.

Daarnaast kun je profiteren van een gunstig registratietarief bij aankoop en een voordelig BTW-stelsel bij herbouw. Optioneel is er ook de mogelijkheid om een stuk weidegrond bij te kopen.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Maak van deze woning jouw droomhuis in Vladslo, waar landelijke rust en lokale bereikbaarheid hand in hand gaan.

* * *

Werkenstraat 62 - 8600 Diksmuide - Wenst u rustig te wonen op een landelijke ligging en toch nabij de dorpskern? Dit kan op deze locatie en op een steenworp van Diksmuide in de landelijke gemeente Vladslo en nabij Werken en Esen. De zuidwest gerichte woning met bijgebouw is te renoveren of opnieuw te bouwen. Met een perceelsoppervlakte van 1371m² is er voldoende ruimte voor een schitterende woning met een mooie, diepe tuin. Er zijn zonnepanelen met omvormer geïnstalleerd (29x250Wp). Perceelsbreedte ca. 22 meter & -diepte ca. 60 meter. De woning kan volgens een voordelig registratietarief aangekocht worden en volgens een voordelig BTW-stelsel herbouwd worden. Bij deze woning kan een perceel weiland aangekocht worden. Contacteer ons gerust voor bijkomende informatie.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 190.000
Général
Type
Maison
Référence
GCEK3T1CU7CL
Code Agence
093-3632
Historique des prix
15 Apr 2024
€190.000 / C21 Batimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder