Home à Vendre Maison 8600 Diksmuide
Lekedorpstraat 103-E
Carte

Lekedorpstraat 103-E

8600 Diksmuide
à Vendre
130 m² Vivre
159 m² Terrain
3 Chambres
Description

"Ontdek deze energie-efficiënte nieuwbouwwoning in Leke, Diksmuide, met een zonovergoten tuin. De woning biedt een lichte leefruimte met open keuken die naadloos aansluit op de buitenruimte. Daarnaast heeft het huis een praktische berging/wasruimte en een inkomhal met een apart toilet. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, extra opbergruimte, een badkamer en nog een apart toilet. Er is ook de mogelijkheid om via een vaste trap toegang te creëren tot de zolder, waar je nog twee extra slaapkamers kunt inrichten. De woning heeft een verplichte staanplaats die toegang geeft tot de tuin. Met 10 zonnepanelen, een ventilatiesysteem D en uitstekende isolatie is dit huis niet alleen energiezuinig, maar helpt het je ook besparen op je energierekening. Deze woning in Diksmuide is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar comfort en kwaliteit van leven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, bouwplannen of een bezichtiging ter plaatse. Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW! (Ref. NI24283)"

* * *

Lekedorpstraat 103-E - 8600 Diksmuide - Energiezuinige nieuwbouwwoning met zongerichte tuin te Diksmuide (Leke)! Via de lichtrijke leefruimte met open keuken heb je directe connectie met de buitenruimte. Verder is deze woning uitgerust met een berging/wasruimte en inkomhal met apart toilet. Op het verdiep zijn 3 grote slaapkamers, berging, badkamer en apart toilet aanwezig. Er is mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap naar de zolderruimte, waar er nog 2 extra slaapkamers kunnen voorzien worden. Via de verplicht aan te kopen staanplaats heb je toegang tot de tuin. Met zijn 10 zonnepanelen, ventilatiesysteem D en goede isolatiewaarden koop je niet alleen een energiezuinige woning, maar bespaar je ook op je energiefactuur. Kortom, deze woning in Diksmuide is een ideale keuze voor wie ontzorgd wil worden en op zoek is naar veel levenskwaliteit. Benieuwd naar meer info? Aarzel niet om ons te contacteren! Contacteer ons voor de bouwplannen of een bezoek ter plaatse. 6% BTW mogelijk! (Ref. NI24283)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2024
Terrain
159 m2
Zone habitable
130 m2
Référence
5TVYRMTB3U72
Code Agence
NI24852
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
Niet meegedeeld
Historique des prix
15 Apr 2024
€299.000 / Residentie Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder