Home à Vendre Maison 8600 Diksmuide
Wittepoortstraat 38
Carte

Wittepoortstraat 38

8600 Diksmuide
à Vendre
222 m² Vivre
1303 m² Terrain
4 Chambres
Description

Deze vrijstaande woning, genesteld tussen de velden en gelegen op een ruim perceel van 1303m², biedt tal van mogelijkheden.

Bij binnenkomst in de woning word je verwelkomd door een hal die leidt naar een lichte woonkamer met een eet- en zithoek. De aangrenzende keuken kijkt uit op de veranda en het groene uitzicht erachter. Vanuit de veranda heb je direct toegang tot de achtertuin. Op de begane grond vind je ook een dubbele inpandige garage, een gastentoilet, de eerste slaapkamer en een badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

Op de eerste verdieping bevindt zich de tweede badkamer, voorzien van een ligbad en wastafelmeubel, en drie ruime slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft een aangrenzende kleine zolder die kan dienen als dressingruimte.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van deze woning zijn het grote grondperceel, de omringende natuur, de dubbele inpandige garage, vier slaapkamers, twee badkamers en een droge kelder.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, kunt u contact met ons opnemen via onze website.

Let op: dit pand valt onder de renovatieverplichting die de Vlaamse overheid oplegt aan residentiële gebouwen. Voor meer informatie kunt u de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap raadplegen.

* * *

Wittepoortstraat 38 - 8600 Diksmuide - Verscholen tussen de velden ligt deze alleenstaande woning, gelegen op een perceel van maar liefst 1303m².

Indeling van de woning:
Binnenkomen doet u via de inkomhal met onmiddellijke toegang tot de lichtrijke woonkamer uitgerust met eet- en zitruimte. Aansluitend ligt de keuken uitkijkend op de achterliggende veranda en groene zichten. Via de veranda hebt u onmiddellijk toegang tot de achtertuin. Verder op het gelijkvloers treft u dubbele inpandige garage aan, het gastentoilet, de eerste slaapkamer en badkamer. Deze badkamer is uitgerust met inloopdouche en lavabomeubel.

Op de eerste verdieping hebt u de tweede badkamer, uitgerust met ligbad en lavabomeubel. Daarnaast hebt u drie ruime slaapkamers. Aansluitend aan één van de slaapkamers ligt een kleine zolder die tevens kan dienen als dressingruimte.

Troeven van de woning
- Groot grondperceel
- Omringd door groen en natuur
- Dubbele inpandige garage
- 4 slaapkamers en 2 badkamers
- Droge kelder

Wenst u meer informatie of wenst u een bezoek ter plaatse? Contacteer ... ons via www.vastgoedsinnaeve.be

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023. Lees meer Verberg

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Revenu cadastral
€ 262
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
1303 m2
Zone habitable
222 m2
Référence
P2MHQTCPNVJG
Code Agence
7012
EPC Certificat
20240405-0003203925-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Agrarisch gebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€349.000 / Vastgoed Sinnaeve
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder