Carte

Heirbaan 87

3650 Dilsen-Stokkem
1.145 m² Terrain
4 Chambres
€219.000
Description

* * *

Heirbaan 87 - 3650 Dilsen-Stokkem - Omschrijving Gezinswoning met 4 slaapkamers op een perceel van 11a 45ca in Elen, een deelgemeente van Dilsen-Stokkem. Deze woning is gelegen in de Heirbaan in Elen, een deelgemeente van Dilsen-Stokkem. Nabij de woning bevinden zich verschillende faciliteiten zoals supermarkten, scholen, het openbaar vervoer, enzoverder. Door de gunstige ligging van de woning zijn de omliggende gemeenten zoals Maaseik en Dilsen vlot te bereiken.

Troeven:
- Perceel van 11a 45ca
- Opgeknapte woning
- Elektriciteit conform

Indeling:

-Gelijkvloers-
Via de voordeur bereiken we de inkomhal. Deze inkomhal geeft toegang tot de 1ste slaapkamer op het gelijkvloers, de leefruimte, de bovenverdieping en de voorraadkelder. In de leefruimte bevinden zich grote raampartijen waardoor er veel natuurlijk lichtinval binnenkomt. Aansluitend op deze leefruimte bevindt zich de keuken die momenteel is uitgerust met een kookplaat met dampkap, een oven en anderhalve spoelbak. Deze inkomhal, leefruimte en keuken zijn voorzien van een verzorgde laminaatvloer. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een ruime achterinkom met apart toilet.

-1ste verdieping-
Via de houten trap in de inkomhal bereiken we de nachthal die toegang biedt tot de 3 slaapkamers en de badkamer op deze verdieping. Alle slaapkamers op deze verdieping zijn uitgerust met dezelfde verzorgde laminaatvloer als op de gelijkvloerse verdieping. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, een lavabo en een toilet.

-Tuin-
Voor de woning is er één parkeerplaats voorzien. Door middel van de oprit aan de linkerkant van de woning bereiken we achterkant van het perceel en de losstaande garage met wentelpoort. In deze garage is er één autostandplaats voorzien. Aan de achterkant van de woning bevindt zich een bijbouw. Aansluitend op deze bijbouw is er een terras voorzien. Verder in de tuin bevindt zich nog een opbergplaats en een vijvertje.

Details:
- Houten en PVC ramen, enkele en dubbele beglazing
- Warm water dmv elektrische boiler (recent geplaatst)
- Elektriciteit conform
- Gedeeltelijk rolluiken voorzien
- EPC-score = 851 kWh / (m² jaar)
- Riolering recentelijk aangelegd, gescheiden riolering

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Raadpleeg de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen voor meer informatie.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 219.000
Revenu cadastral
€ 373
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1952
Terrain
1.145 m2
Référence
1PKEADBE2FKD
Code Agence
HL/1954/TK/2024
EPC
851 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20200909-0002312848-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
13 Mar 2024
€219.000 / Immobiliën Johan Telen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder