Carte

Zandstraat 10

3650 Dilsen-Stokkem
à Vendre
160 m² Vivre
624 m² Terrain
3 Chambres
Description

Op zoek naar een nieuw thuis? Ontdek deze uitzonderlijke nieuwbouwwoning in Dilsen-Stokkem, gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving. Deze moderne, vrijstaande woning ligt niet alleen centraal, maar ook in de nabijheid van Maaseik, Maasmechelen en de Nederlandse grens.

De woning heeft een uniek karakter en is perfect afgestemd op hedendaagse woonwensen. De indeling bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en berging, een comfortabele leefruimte en een open keuken die direct verbonden is met een onderhoudsvriendelijke tuin. Het ruime terras grenst aan de keuken en dient als verlengstuk van de woning, terwijl de glaspartijen zorgen voor veel natuurlijk licht. Op de bovenverdieping vind je drie slaapkamers, een extra toilet en een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Duurzaamheid en energie-efficiëntie staan centraal in deze woning. De ramen zijn gemaakt van hoogwaardig, onderhoudsvrij Afromosia hout dat natuurlijk verkleurt. De hele woning is voorzien van vloerverwarming, aangestuurd door een moderne Vaillant warmtepomp. Daarnaast zijn er zonnepanelen geïnstalleerd en is er een voorziening voor een laadpaal.

Kortom, een prachtige, kwalitatieve woning gebouwd door vakmensen. Wil je zorgeloos genieten in dit gloednieuwe huis? Neem dan contact op voor een bezichtiging.

* * *

Zandstraat 10 - 3650 Dilsen-Stokkem - Wordt dit jouw nieuwe thuis? In een groene, kindvriendelijke omgeving te Dilsen-Stokkem, tref je deze uitzonderlijke nieuwbouwwoning aan.

Het uitgesproken karakter past perfect bij moderne woonwensen. Deze vrijstaande woning bevindt zich in een rustige, doch centrale omgeving met veel groen én op enkele minuten van Maaseik, Maasmechelen en de Nederlandse grens. Hierdoor is ze vlot bereikbaar.

Indeling: inkomhal met gastentoilet, en een berging. Verder beschikt de woning over een aangename leefruimte en een open keuken die direct in contact staan met een onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin. Het grote terras grenst aan de keuken en vormt een verlengstuk van de woning. De glaspartijen zorgen voor veel lichtinval.
Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers, een extra toilet, alsook de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Er werd veel belang besteed aan een zo laag mogelijk energieverbruik en het gebruik van duurzame materialen. Zo werden de ramen in een hoogwaardige Afromosia houtsoort uitgevoerd die onderhoudsvrij is en resulteert in een natuurlijke vergrijzing. Ook is er overal in de woning vloerverwarming aanwezig die wordt aangestuurd door een moderne warmtepomp van Vaillant. Uiteraard zijn er eveneens zonnepanelen én is er een voorziening voor een laadpaal.

Kortom een prachtige woning met enkel materialen van hoge kwaliteit, uitgevoerd door vakmensen. Zorgeloos genieten in dit splinternieuwe huis? Bel +32484357308 of mail naar Robin@jemar.be voor een bezoek en

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 390.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2024
Terrain
624 m2
Zone habitable
160 m2
Référence
L8YRH02ZF8PO
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€390.000 / Particulier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder