Home Maison 7700 Dottenijs
Rue de Saint-Léger 154
Carte

Rue de Saint-Léger 154

7700 Dottenijs
440 m² Vivre
4 Chambres
€520.000
Description

Ontdek deze majestueuze en sfeervolle herenwoning, gunstig gelegen nabij het centrum van Dottenijs. Deze ruime woning verwelkomt u met een fraaie inkomhal die leidt naar een uitgestrekte woonkamer en royale dagelijkse leefruimte. De aangrenzende keuken, wasberging en apart toilet maken de begane grond compleet. Op de bovenverdieping vindt u vier ruime slaapkamers, een naaikamer en een badkamer. Een vaste trap brengt u naar een enorme zolderruimte van 120m² die barst van potentieel.

Uniek aan deze woning is de aparte praktijkruimte - voorheen een dokterspraktijk - met een eigen ingang. Deze ruimte, inclusief wachtkamer en spreekkamer, is ideaal voor wie wonen en werken wil combineren. De volledige woning is onderkelderd wat extra opslagruimte biedt.

Buiten geniet u van een prachtige tuin met een zuidwestelijke oriëntatie, toegang tot een achterliggende straat en een eigen garage. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog uw bezichtiging! Neem contact met ons op via info@century21viaplus.be of bel naar 056/24.38.12 voor meer informatie.

* * *

Rue de Saint-Léger 154 - 7700 Dottenijs - Nabij het centrum dan Dottenijs vinden we deze statige en karaktervolle herenwoning bestaande uit de mooie inkomhal, ruime woonkamer, ruime dagelijkse leefruimte met aansluitend de keuken, wasberging en apart toilet. Boven vinden we vier zeer ruime slaapkamers terug, de naaikamer en de badkamer. Via de vaste trap komen we op de zolderruimte (120m²) die nog een gigantisch potentieel biedt. De woning beschikt daarnaast ook nog over een aparte praktijkruimte (voormalig dokterskabinet) dat bereikbaar is via een eigen ingang naast de woning en beschikt over een wachtzaal en spreekruimte, ideaal om wonen en werken te combineren! De woning is volledig onderkelderd. Prachtige zuid-west geörienteerde tuin en toegang + garage aan de achterliggende straat! Mis deze unieke woning niet en plan een bezoek via info@century21viaplus.be of 056/24.38.12!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 520.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
440 m2
Référence
DZG9CI1YDIGR
Code Agence
089-15948
Historique des prix
22 Mar 2024
€520.000 / C21 Via Plus
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder