Home à Vendre Maison 7370 Dour
Grand'Place 5
Carte

Grand'Place 5

7370 Dour
à Vendre
238 m² Vivre
5 Chambres
Description

Op zoek naar een renovatie project? In het hart van Dour, staat deze grote woning te koop voor een startprijs van 150.000 euro's (exclusief makelaarskosten, te betalen door de koper).

Deze interessante woning omvat verschillende niveaus. In de kelder bevindt zich een praktische opbergruimte. Het gelijkvloers is ingericht met een inkomhal, een aparte ruimte die kan dienen als bureau of slaapkamer, een gezellige woonruimte, een uitgeruste keuken en een bijkeuken. Buiten vind je een ruime binnenplaats met opslagruimte, een afzonderlijk toilet, een grote tuin en een toegangsroute voor de auto aan de achterzijde.

Op de eerste verdieping zijn er 3 comfortabele slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping bevat nog eens 2 extra slaapkamers onder het dak.

Ondanks de nood aan renovatie, heeft deze woning voldoende potentieel dankzij de voorzieningen zoals enkel en dubbelglas ramen, centrale gasverwarming en warmwatervoorziening via gas voor de badkamer en een kleine boiler voor de keuken.

Het vastgoed heeft een totale oppervlakte van 17 ares en 07 centiaren en heeft een energieprestatiecertificaat D - 335 kWh/m².an.

Het kadastraal inkomen bedraagt 854 euro.

Let op, de getoonde informatie is niet contractueel en vormt geen aanbod. De uiteindelijke beslissing ligt bij de eigenaren, die vrij zijn om al dan niet in te gaan op de voorgestelde aanbiedingen. Hogere biedingen op een lopend aanbod worden beheerst door de regels van het aanbod van het agentschap Logissim. Voor meer informatie en voorwaarden, raadpleeg www.logissim.be. De vermelde bewoonbare oppervlakte is gebaseerd op het PEB.

* * *

Grand'Place 5 - 7370 Dour - Prix: Offre à partir de 150.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur.

Dans le centre de DOUR, grande maison à rénover et comprenant:

Sous-sol: Cave.

Rez: Hall d'entrée, bureau ou chambre sur l'avant, living, cuisine meublée, chaufferie/buanderie, grande cour, remise, WC extérieur, grand jardin et accès voiture par l'arrière.

Etage: Hall de nuit menant vers salle de douche, 3 chambres et étage 2.

Etage 2: Hall de nuit, 2 chambres sous toit.

Divers: Châssis simple et double vitrage, chauffage central GAZ, chauffe-eau GAZ et petit boiler pour la cuisine.

RC: 854 euros.

Superficie totale: 17 ares 07 centiares.

PEB: D - 335 kWh/m².an

Prix: Offre à partir de 150.000 euros, frais d'agence non inclus et à charge de l'acquéreur. Publicité à caractère non contractuel et ne constituant pas une offre. Les propriétaires se réservent le droit de décision, d'acceptation ou non sur toute(s) offre(s) soumise(s) pour leur bien. Les éventuelles offres supérieures sur une offre en cours seront conditionnées par les règles de l'offre de l'agence Logissim. Consultez notre barème et conditions sur: www.logissim.be. Superficie habitable affichée en fonction du PEB.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 150.000
Général
Type
Maison
Zone habitable
238 m2
Référence
K8AQVC002G33
Code Agence
11617
Historique des prix
13 Apr 2024
€150.000 / --
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder