Home à Vendre Maison 8380 Dudzele
Burgemeester de Croeserstraat
Carte

Burgemeester de Croeserstraat

8380 Dudzele
à Vendre
196 m² Vivre
557 m² Terrain
Description

Ontdek deze rustige en centraal gelegen vrijstaande woning, op fietsafstand van Brugge en met een vlotte verbinding naar de kust. De woning heeft een overzichtelijke indeling. Op de begane grond vindt u een inkomhal met gastentoilet, een leefruimte met zithoek inclusief open haard en eetplaats, een keuken voorzien van arduinen werkblad en AGA fornuis, een ontbijthoek en een kantoor met op maat gemaakte kasten. De eerste verdieping bevat drie slaapkamers, waarvan één met dressing en aangrenzende badkamer uitgerust met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een bergzolder aanwezig. Buiten beschikt de woning over een oprit, voor-, zij- en achtertuin. In de achtertuin kunt u genieten van een verwarmd zwembad, een overdekt terras en een bijgebouw met sauna, douche en toilet. Bent u klaar om van deze ruime, rustige en centraal gelegen woning uw nieuwe thuis te maken? Neem dan contact op met Bonne Vastgoed voor meer informatie.

* * *

Burgemeester de Croeserstraat - 8380 Dudzele - Kom deze rustig én centraal gelegen alleenstaande woning nu ontdekken. De woning is gelegen op fietsafstand van Brugge en biedt ook een vlotte verbinding naar de kust.   De woning is ingedeeld in:
Gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, leefruimte met zithoek (open haard) en eetplaats, keuken met arduin werkblad en AGA fornuis, ontbijthoek en bureau met maatkasten.  
Eerste verdieping: 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing en ensuite badkamer (met douche, lavabo en toilet).
Zolder: bergzolder. Buiten: oprit, voor- zij- en achtertuin. In de achtertuin bevindt zich het zwembad (verwarmd via  warmtepomp), een overdekt terras en een bijgebouw (sauna, douche en toilet). Van deze ruime, rustig én centraal gelegen woning uw nieuwe thuis maken? Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via 468/104040 of info@bonnevastgoed.be    

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 520.000
Général
Type
Maison
Terrain
557 m2
Zone habitable
196 m2
Référence
-0GTVZFBPPDY
Code Agence
5933938
EPC
313 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20210509-0002413136-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
12 Apr 2024
€520.000 / Bonne Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder