Carte

Langestraat 39

9790 Elsegem
à Vendre
160 m² Vivre
519 m² Terrain
3 Chambres
Description

Gelegen in een vredige straat in Elsegem, bevindt zich deze halfopen bebouwing die gedeeltelijk gerenoveerd is, maar nog enige opfrissing vereist - voornamelijk de verflaag. De elektriciteitskeuring is geldig tot 2039 en de centrale verwarming is onlangs vernieuwd. Alle ramen zijn al uitgerust met dubbelglas.

Het huis heeft een bewoonbaar oppervlak van ongeveer 160 m² en bestaat uit een entreehal, ruime woonkamer met aparte keuken, gemoderniseerde badkamer, apart toilet, wasruimte, drie lichte en ruime slaapkamers en een grote zolder. De woonkamer kijkt uit op zowel de straat als de tuin. De recentelijk vernieuwde keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. De badkamer beschikt over een ligbad/douche en een wastafel. De hoofdslaapkamer heeft ingebouwde kasten en de zolder, hoewel nog niet afgewerkt, biedt veel potentieel voor extra kamers of een hobbyruimte.

Een omvangrijke tuin completeert het huis, inclusief een carport, terras, gazon en een moestuin/kippenhok.

Specifieke kenmerken:

- Gedeeltelijk gerenoveerd
- Elektriciteit gekeurd tot 2039
- Vernieuwde centrale verwarming
- Dubbele beglazing
- Ruime, af te werken zolder
- Grote tuin met carport

* * *

Langestraat 39 - 9790 Elsegem - Deze halfopen bebouwing is gelegen in een rustige straat te Elsegem. De woning is deels gerenoveerd, maar is verder nog op te frissen. Het is vooral de verflaag die aan een opknapbeurt toe is. De elektriciteit is gekeurd tot 2039 en de centrale verwarming is vernieuwd. Alle ramen zijn reeds voorzien van dubbelglas.
Deze halfopen bebouwing is gelegen in een rustige straat te Elsegem. De woning is deels gerenoveerd, maar is verder nog op te frissen. Het is vooral de verflaag die aan een opknapbeurt toe is. De elektriciteit is gekeurd tot 2039 en de centrale verwarming is vernieuwd. Alle ramen zijn reeds voorzien van dubbelglas.
De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 160 m² en bestaat uit een inkomhal, een ruime living met afgesloten keuken, een vernieuwde badkamer, apart toilet, wasplaats, drie slaapkamers en een grote zolder. De living heeft zowel zicht op de straat als op de tuin. De keuken is voorzien van alle nodige toestellen en werd recentelijk vernieuwd. De badkamer is uitgerust met een ligbad/douche en een lavabo en is reeds volledig gemoderniseerd. De slaapkamers zijn allemaal ruim en licht en de master bedroom is voorzien van inbouwkasten. De zolder is nog niet afgewerkt, maar biedt veel mogelijkheden voor extra slaapkamers of een hobbyruimte.
De woning heeft een ruime tuin met een carport. De tuin is voorzien van een terras, een gazon en een moestuin/kippenhok.
Bijzonderheden
?Deels gerenoveerd
?Elektriciteit gekeurd tot 2039
?Vernieuwde centrale verwarming
?Dubbele beglazing
?Grote zolder die verder kan afgewerkt worden
?Ruime tuin met carport

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 235.000
Revenu cadastral
€ 287
Général
Type
Maison
Terrain
519 m2
Zone habitable
160 m2
Référence
2RQUBMN-7V1U
Code Agence
1892
EPC
556 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20240109-0003103011-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
14 Apr 2024
€235.000 / Immo Van Parijs
14 Jan 2024
€259.000 / Immo Van Parijs
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder