Home à Vendre Maison 9420 Erpe-Mere
Oostdorpstraat 133
Carte

Oostdorpstraat 133

9420 Erpe-Mere
à Vendre
4 Chambres
Description

Deze instapklare woning, gelegen in Erpe-Mere, is perfect voor gezinnen en biedt alle moderne gemakken. Het huis is goed onderhouden en geniet van een uitstekende bereikbaarheid dankzij de nabijheid van een bushalte, het station Ede en verschillende winkels.

Bij binnenkomst word je begroet door een ruime inkomhal die leidt naar een berging en kelder voor extra opslagruimte, een gastentoilet en een chauffageruimte. De gezellige woonkamer en volledig uitgeruste keuken zorgen voor een aangename leefomgeving. Er is ook een aparte was- en bureauruimte op het gelijkvloers. Vanuit de keuken en het kantoor heb je directe toegang tot een groot terras en een volledig omheinde tuin, ideaal voor gezinnen met kinderen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met een enkele wastafel, bad en toilet. De tweede verdieping herbergt een ruime vierde slaapkamer.

Met zijn ideale locatie en praktische indeling is dit huis een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Beschikbaar bij akte.

* * *

Oostdorpstraat 133 - 9420 Erpe-Mere - Deze goed onderhouden woning is volledig instapklaar en is gelegen op een ideale locatie in Erpe-Mere. Op wandelafstand bevinden zich een bushalte, het station Ede en diverse winkels, waardoor u van optimale bereikbaarheid geniet. Daarnaast is er een goede verbinding naar de autostrade.

De woning is ingedeeld op een manier die perfect past bij een gezinsleven. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, verder is er op het gelijkvloers een berging en toegang tot de kelder die extra opbergruimte biedt, tevens is er een apart gastentoilet en een kleine chauffageruimte. De woning is voorzien van een gezellige leefruimte, een geïnstalleerde keuken die voorzien is van alle benodigde apparatuur, daarnaast biedt het gelijkvloers nog een aparte wasruimte en bureauruimte. Zowel via de keuken als de bureauruimte is er een directe toegang tot het ruime terras en de volledig omheinde tuin. Op de eerste verdieping leidt een nachthal naar drie slaapkamers en een badkamer met enkele lavabo, bad en toilet. De tweede verdieping bestaat uit een kleine hal die toegang geeft tot een zeer ruime vierde slaapkamer.

De woning biedt alle moderne gemakken voor een comfortabel gezinsleven. Met zijn goede ligging en praktische indeling is deze woning een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Beschikbaar: Bij de akte

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 359.000
Général
Type
Maison
Référence
F6ABLUV-AZGP
Code Agence
3689937
EPC
267 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Mar 2024
€359.000 / Eximm Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder