Carte

Allemansbos 24

9420 Erpe-Mere
à Vendre
142 m² Vivre
615 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze aantrekkelijke halfopen woning biedt op de begane grond een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer met eethoek en een volledig uitgeruste keuken. De eerste verdieping omvat drie slaapkamers, een badkamer met douche-in-bad en wastafelmeubel, een apart toilet en een wasruimte/berging met een extra douche. Bovendien is er een zolder aanwezig waar eventueel nog een extra kamer kan worden ingericht.

Zowel de woonkamer als de keuken hebben toegang tot het gedeeltelijk overdekte terras en de diepe tuin op het zuidwesten.

Een ander voordeel van deze woning is de ruime oprit met plaats voor meerdere auto's, voorzien van een toegangspoort. Daarnaast is er ook een ruime garage waar nog twee extra auto's kunnen worden geparkeerd.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige woning? Neem dan gerust een virtuele rondleiding op my.matterport.com.

De woning is rustig gelegen, maar toch dichtbij belangrijke verbindingswegen (Aalst - Wetteren) en de E40. Voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse, kunt u contact opnemen met Nathaly via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

* * *

Allemansbos 24 - 9420 Erpe-Mere - Deze knappe halfopen bebouwing beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal met gastentoilet, een ruime woonkamer met eetplaats en een ingerichte keuken. Op de 1ste verdieping vindt men 3 slaapkamers, een badkamer (douche-in-bad, lavabomeubel), een apart toilet en een wasplaats/berging met nog een extra douche. Er is tevens een zolder (valluik) aanwezig waar men eventueel nog een extra kamer kan creëren.

Zowel de woonkamer als keuken geven uit op het terras (deels overdekt) met aansluitend de diepe, zuidwest georiënteerde tuin!

Een extra troef is de ruime oprit (biedt plaats aan meerdere wagens) voorzien van een toegangspoort, met daarbij nog een achtergelegen, ruime garage waar men nog 2 extra wagens kan plaatsen.

Bent u benieuwd naar deze topwoning? Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Goed gelegen in een rustige straat, doch nabij belangrijke invalswegen (Aalst - Wetteren) en aansluiting E40. Voor meer info en/of een bezoek ter plaatse, contacteer Nathaly via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 349.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1984
Terrain
615 m2
Zone habitable
142 m2
Référence
FX3U-YYA9EZO
Code Agence
5916548
EPC
389 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
ja
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
nee
Autorisation de lotissement
nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
16 Mar 2024
€349.000 / Immo Tijl
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder