Home Maison 9420 Erpe-Mere
Kloosterstraat 87
Carte

Kloosterstraat 87

9420 Erpe-Mere
190 m² Vivre
424 m² Terrain
3 Chambres
€365.000
Description

Voor meer informatie en bezichtigingen neemt u contact op met Laurens via 0472/12.50.10.

Deze instapklare halfopen bebouwing is gelegen in Mere, een deelgemeente van Erpe-Mere. De woning bevindt zich op een boogscheut van de E40 en dichtbij talrijke winkels, scholen en restaurants, alsook culturele en gemeentelijke voorzieningen. Deze smaakvol en creatief ingerichte gezinswoning biedt alle comfort aan een jong gezin.

Op de begane grond vindt u een inkomhal met een apart toilet, en een toegang tot de ruime bergruimte/wasruimte met technische installaties. Aansluitend ligt een lichte, ruime woonkamer verbonden met een eetkamer en volledig uitgeruste open keuken. Via twee schuiframen heeft u toegang tot het 40m² grote terras en de volledig aangelegde tuin met zicht op de achterliggende velden. De tuin is ook bereikbaar via een poortje in het voetpad naast de woning.

De eerste verdieping herbergt een open nachthal met twee slaapkamers (16,5m² en 19,3m²), een ruime dressing en een aangename badkamer met ligbad, douche, wastafel en handdoekdroger.

Op de tweede verdieping vindt u een nachthal met bergruimte en een extra slaapkamer (21m²). Deze kamer kan eventueel opgesplitst worden in twee slaapkamers voor extra wooncomfort.

Extra troeven van deze woning zijn de centrale ligging, vlakbij verschillende scholen en crèches, maar ook de snelle verbinding met Brussel en Gent (20 minuten). Bovendien ligt het openbaar vervoer (bus, trein) binnen handbereik. De woning heeft een gunstig EPC, een kelder van 10m², een tuin op het zuidwesten en twee ruime tuinbergingen.

Voor meer informatie en bezichtigingen neemt u contact op met Laurens via 0472/12.50.10.

* * *

Kloosterstraat 87 - 9420 Erpe-Mere - Bel voor meer info en een bezoek naar Laurens: 0472/12.50.10

Instapklare halfopen bebouwing gelegen in Mere, deelgemeente van Erpe-Mere. Op een steenworp van de E40, verscheidene winkels, scholen, restaurantjes, cultuur en gemeentelijke instanties. Deze met smaak en creativiteit ingerichte gezinswoning heeft alles wat een jong gezin kan wensen.

Op het gelijkvloers bevindt zich; een inkomhal voorzien van een apart toilet en toegang tot de ruime bergplaats met technische installaties die ook fungeert als wasruimte.

Verder is er een ruime en lichtrijke leefruimte met eetplaats en een volledig geïnstalleerde open keuken. Deze ruimtes staan in verbinding met zicht op en toegang tot (via 2 schuiframen) het terras (40m²) en de volledig aangelegde tuin met zicht op de achterliggende velden. De tuin is ook toegankelijk via het poortje in de voetweg naast de woning.

Op de eerste verdieping: een open nachthal met 2 slaapkamers (16,5m en 19,3m²), een ruime dressing, een aangename badkamer voorzien van ligbad, douche, een wastafel en handdoekdroger.

Op de tweede verdieping bevindt zich nog een nachthal met bergplaats en een slaapkamer (21m²), mogelijk nog op te delen in 2 slaapkamers.

Extra troeven:
- Centrale ligging: nabij scholen, crèche, verbinding Brussel - Gent op 20 min., openbaar vervoer (bus, trein) in directe omgeving.
- Gunstig EPC
- Kelder 10m²
- ZW-gerichte tuin
- 2 ruime tuinbergingen

Bel voor meer info en een bezoek naar Laurens: 0472/12.50.10

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 365.000
Revenu cadastral
€ 418
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
424 m2
Zone habitable
190 m2
Référence
6A51-NRM9F0-
EPC
319 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
12 Apr 2024
€365.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder