Carte

Vlekkemdorp 13

9420 Erpe-Mere
à Vendre
182 m² Vivre
461 m² Terrain
4 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Kom op zaterdag 27/04 naar de eerste bezichtigingsdag (alleen op afspraak) van deze prachtige open bebouwing in Vlekkem, Erpe-Mere. Deze woning is door de jaren heen gerenoveerd met aandacht voor comfort, zoals centrale verwarming op aardgas, isolatie, HR glas, nieuwe leidingen en oprit, een gevel in spuitkurk, airconditioning in de slaapkamers en aanbouw, en zonnepanelen.

Op de begane grond vindt u een inkomhal, een ruime volledig uitgeruste keuken, een handige wasplaats en een badkamer met ligbad. Ook is er een mooie uitbouw/veranda met uitzicht op de tuin en een lichte woonruimte met inbouwcassette. Daarnaast is er een apart gastentoilet en een tweede opbergruimte of kantoorruimte.

De eerste verdieping biedt naast de nachthal, vier slaapkamers en een verzorgde badkamer met douche, wastafel en een derde toilet. De woning heeft ook nog een zolder (toegankelijk via een ladder), een ruime garage met sectionale poort en een kelder.

Er is voldoende parkeergelegenheid naast en voor het huis. De mooi aangelegde tuin heeft een aantrekkelijk hardhouten terras en is volledig afgesloten.

Deze woning heeft vele voordelen: gunstig EPC, 21 zonnepanelen, conform elektriciteit, ruime bewoonbare oppervlakte, enz. In de directe omgeving vindt u buurtwinkels, scholen, openbaar vervoer, belangrijke wegen en de E40.

Bent u op zoek naar een mooie, goed onderhouden woning op een rustige locatie, voorzien van alle comfort, met een mooie tuin en vier slaapkamers? Wacht dan niet langer en maak een afspraak. De vermelde prijs is een richtprijs, de verkoper beslist na ontvangst van de biedingen of hij/zij het eigendom verkoopt aan het beste bod. Neem voor meer informatie contact met ons op via 053/60.65.60.

* * *

Vlekkemdorp 13 - 9420 Erpe-Mere - EERSTE BEZOEKDAG ZATERDAG 27/04 VAN 14U TOT 16U (enkel op afspraak!)

VLEKKEM - Deze verzorgde, zeer aangename open bebouwing kunt u vinden in een rustige straat in het mooie Vlekkem, een deelgemeente van Erpe - Mere. 
Deze woning heeft door de jaren heen heel wat verbouwingen ondergaan die het comfort verhogen zoals CV aardgas, isolatie, HR glas, nieuwe buizen en oprit, gevel in spuitkurk, airco op de slaapkamers en aanbouw, zonnepanelen,...

Naar indeling toe beschikt de woning op het gelijkvloers over een inkomhal,  een ruime volledig geïnstalleerde leefkeuken met aanpalend een praktische wasplaats en een eerste badkamer met ligbad. Daarnaast is er de mooie aanbouw/veranda met zicht op de tuin en een lichtrijke woonruimte met inbouwcassette. Het gelijkvloers bevat ook nog een apart gastentoilet en een tweede berging of bureauruimte. 
Op de eerste verdieping bevinden zich naast de nachthal, 4 slaapkamers en een verzorgde badkamer voorzien van douche, lavabo en een derde toilet. 
Daarnaast beschikt de woning nog over een zolderruimte (met ladder), een ruime garage met sectionale poort en een kelder. 

Opzij en vooraan de woning is voldoende parkeerruimte voorzien. De tuin werd mooie aangelegd, heeft een leuk terras in hardhout en is volledig afgesloten.

troeven: gunstig EPC, 21 zonnepanelen, elektriciteit conform, ruime bewoonbare oppervlakte, ...

In de directe omgeving bevinden zich buurtwinkels, scholen, openbaar vervoer, invalswegen en de E40.

Kortom bent u op zoek naar een mooie verzorgde woning op een rustige locatie, voorzien van alle comfort met een mooie tuin en 4 slaapkamers, aarzel dan niet en maak uw afspraak.  Voor meer info of bezoek 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren 053/60.65.60. of het reglement raadplegen op onze website.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 364
Général
Type
Maison
Terrain
461 m2
Zone habitable
182 m2
Référence
B2BYAOQLLQL9
Code Agence
5900368
EPC
248 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder