Home Maison 9420 Erpe-Mere
Kerkstraat 21
Carte

Kerkstraat 21

9420 Erpe-Mere
230 m² Vivre
1072 m² Terrain
4 Chambres
Prijs op aanvraag
Description

Ontdek deze prachtige halfopen bebouwing in het rustige Burst. Deze woning is perfect onderhouden en recentelijk vernieuwd, waardoor je meteen kunt intrekken. In 2018 zijn er 12 zonnepanelen met thuisbatterij geïnstalleerd, is er spouwisolatie aangebracht, zijn de daken van de pergola en veranda vernieuwd en zijn er nieuwe keukentoestellen geplaatst.

De tuin, die perfect georiënteerd is, is volledig opnieuw aangelegd met een extra terras en zwemvijver. Samen met de veranda en pergola vormt dit een prachtig geheel. De woning zelf heeft een ruime inkomhal met gastentoilet en vestiaireruimte, een apart kantoor, een lichte woonkamer, een aparte keuken met inbouwapparatuur, een grote aangrenzende bergruimte en een ruime inpandige garage met sectionale poort.

Op de eerste verdieping vind je naast de ruime overloop, vier slaapkamers, een comfortabele badkamer en een apart toilet. Daarnaast beschikt de woning over een grote geïsoleerde zolder met veel potentieel en een grote kelder - een extra troef voor deze woning.

Qua comfort is de woning uitgerust met hoogrendementsglas (PVC), centrale verwarming (stookolie), een conforme elektriciteitsinstallatie, spouwisolatie en 12 zonnepanelen met thuisbatterij. Hierdoor is het een energiezuinige woning met een uitstekende EPC.

In de directe omgeving vind je winkels, scholen, openbaar vervoer, een station, toegangswegen en de E40. Ben je op zoek naar een ruime instapklare woning met alle comfort, vier slaapkamers en een grote tuin? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak! Voor meer informatie bel 053/60.65.60.

* * *

Kerkstraat 21 - 9420 Erpe-Mere - EERSTE BEZOEKDAG ZONDAG 28 APRIL VAN 10u TOT 14u (ENKEL OP AFSPRAAK !!)

BURST - Deze zeer verzorgde halfopen bebouwing kan u vinden op zeer rustige en aangename locatie te Burst. Deze woning, welke steeds perfect werd onderhouden, onderging recentelijk nog enkele vernieuwingen en is bijgevolg dan ook direct instapklaar. Zo werd de woning in 2018 voorzien van 12 zonnepanelen met thuisbatterij, werd de woning voorzien van spouwisolatie, werden de daken van de pergola en veranda vernieuwd  en werd de keuken voorzien van enkele nieuwe keukentoestellen. Tevens werd de tuin, welke perfect is georiënteerd, volledig nieuw aangelegd (extra terras, zwemvijver) waardoor u ook hier, mede door de veranda en pergola, in een mooi totaalplaatje terechtkomt. Naar indeling zelf is de woning op het gelijkvloers voorzien van een ruime inkomhal voorzien van een gastentoilet en een vestiaireruimte, een apart bureau, een zeer aangename woonkamer voorzien van veel lichtinval, een aparte keuken voorzien van een geïnstalleerde keuken, een zeer ruime praktische aanpalende berging en een ruime inpandige garage voorzien van een sectionale poort. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de ruime overloop, 4 slaapkamers, een badkamer voorzien van alle comfort en een apart toilet. Verder beschikt deze woning nog over een zeer ruime geïsoleerde zolder welke nog enorme mogelijkheden biedt en is de grote kelder zeker een extra troef aan deze woning. Naar comfort toe is de woning voorzien van hoogrendementsglas (PVC), centrale verwarming (stookolie), een conforme elektriciteitsinstallatie, spouwisolatie en 12 zonnepanelen met thuisbatterij waardoor u hier terechtkomt in een energiezuinige woning met een uitstekend EPC.
In de directe omgeving bevinden zich winkels, scholen, openbaar vervoer, station, invalswegen en E40.

Kortom bent u op zoek naar een ruime instapklare woning voorzien van alle comfort met 4 slpks en grote tuin. Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak!! Voor meer info 053/60.65.60

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 1.026
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1991
Terrain
1072 m2
Zone habitable
230 m2
Référence
8H9UB1D4HCMP
Code Agence
5568321
EPC
177 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240414-0003213154-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder