Carte

Zandstraat 5

9940 Ertvelde
à Vendre
160 m² Vivre
959 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze woning uit 2003, die zowel constructief als energetisch in topconditie verkeert, is een energiezuinig juweeltje. Met een EPC-score van 208 kWh/m²/jaar valt de woning net binnen het C-label, maar met toevoeging van zonnepanelen kan dit gemakkelijk worden verlaagd naar 160 kWh/m²/jaar, wat overeenkomt met het B-label.

Gelegen op een royaal perceel van 959 m², biedt deze woning een groen uitzicht en de privacy waar velen naar verlangen. De woning is volledig afgewerkt met kwalitatieve materialen en heeft drie slaapkamers, waardoor het een instapklare optie is.

De gunstige ligging nabij het centrum, basisscholen en winkels, evenals goede verbindingen naar belangrijke wegen, maken deze woning zeer aantrekkelijk. Bovendien geniet je van een prachtig zuidoostelijk georiënteerd perceel met uitzicht op de velden en een inpandige garage.

De indeling omvat op de begane grond een inkomhal met gastentoilet, een ruime, lichte woonkamer met uitzicht op de tuin, een hoogwaardige keuken met apparatuur, een wasruimte met koele berging en een inpandige garage. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een bergruimte en een badkamer met ligbad/douche en toilet.

Dankzij de rustige ligging voel je je hier direct thuis. Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Mathias op +32 473 818 517!

* * *

Zandstraat 5 - 9940 Ertvelde - Deze energiezuinige woning gebouwd in 2003 is zowel constructief als energetisch in TOPstaat! Met een EPC-score van 208 kWh/m²/jaar ligt de woning juist nog in het C-label, voeg je hier zonnepanelen aan toe dan haal je gemakkelijk de 160 kWh/m²/jaar (label B). Op dit mooie perceel van 959 m² met groenzicht zal je zeker de ruimte en privacy terugvinden waar velen naar op zoek zijn. De woning werd volledig afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen en beschikt over 3 slaapkamers. Dit pand is 100% instapklaar. De nabijheid van het centrum, de basisscholen en winkels met daarnaast een goede verbinding naar de invalswegen maken het pakket compleet.
Troeven:
- Ideale ligging naar rust en ruimte toe !
- Volledig instapklaar + energetisch in orde !
- Mooi zuid-oost gericht perceel van 959 m² met zicht op de velden
- Inpandige garage
- Lichtrijke woonkamer met leuke connectie naar de tuin

Indeling: gelijkvloers: inkomhal met gastentoilet, ruime lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin, mooie kwaliteitsvolle keuken incl toestellen, wasplaats met koele berging, inpandige garage,
Eerste verdieping: 3 slaapkamers, bergruimte en badkamer met ligbad/douche en toilet.

Hier voelt u zich onmiddellijk thuis, ook door de rustige ligging !
Meer info of een bezoek? Bel Mathias +32 473 818 517 !

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 535.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2003
Terrain
959 m2
Zone habitable
160 m2
Référence
AP66H53YX5YP
Code Agence
TKzandstraat5
EPC
208 kWh/m2
EPC Valeur
C
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Mar 2024
€535.000 / TDM Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder