Home à Vendre Maison 9940 Evergem
Brouwerijstraat 1
Carte

Brouwerijstraat 1

9940 Evergem
à Vendre
206 m² Vivre
137 m² Terrain
3 Chambres
Description

Op zoek naar een comfortabele gezinswoning in Evergem? Contacteer Tatjana via 0493/86 68 07 en ontdek je mogelijke toekomstige thuis. Deze gezinswoning combineert het beste van twee werelden: de rust van een serene woonomgeving en het gemak van een centrale ligging bij winkels, scholen, belangrijke wegen (R4, N9, E34, E40) en openbaar vervoer. Bovendien bevindt de woning zich dichtbij Doornzele Dries, het hart van talloze buurtactiviteiten.

Bij binnenkomst verwelkomt de ruime hal je met een gastentoilet. De weg leidt je verder naar de ruime, lichtrijke woonkamer en de aangrenzende gezellige eetplaats. Een uitgeruste keuken en bijkeuken kijken uit op de verzorgde tuin met verlicht terras, ideaal voor zomerse avonden.

Drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel zijn te vinden langs de nachthal. De verlichte zolder met voldoende natuurlijk licht dankzij een raam en veluxraam biedt extra opbergruimte of potentieel voor uitbreiding. De ruime garage, compleet met sfeerverlichting en elektrische toegangspoort, wordt aangevuld met een ruime oprit voor extra parkeercomfort.

De woning biedt ook nog enkele andere troeven zoals conformiteit met elektriciteitsnormen, asbestveiligheid en een verwarmingssysteem op gas. Na isolatie van het plat dak kan het EPC-label bovendien opgewaardeerd worden naar B. Kortom, een prachtige thuis voor elk gezin dat zoekt naar een warm nest.

* * *

Brouwerijstraat 1 - 9940 Evergem - Contacteer Tatjana via 0493/86 68 07 om deze woning te ontdekken! Deze prachtige gezinswoning in Evergem biedt een antwoord voor iedereen op zoek naar een comfortabele thuis waar ze zich geborgen en welkom voelen. Het is er rustig vertoeven en toch centraal gelegen.
Ligging:
1. Centraal: De woning ligt gunstig ten opzichte van openbaar vervoer, belangrijke invalswegen (R4, N9, E34, E40), winkels en scholen. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik.
2. Rustige omgeving: Hoewel centraal gelegen, bevindt de woning zich in een rustige buurt. Je kunt genieten van de sereniteit terwijl je toch dicht bij alle voorzieningen bent.
3. Doornzele Dries: In de nabijheid van Doornzele Dries, waar tal van buurtactiviteiten plaatsvinden, kun je volop deelnemen aan het lokale gemeenschapsleven.
4. Kindvriendelijk: Voor de kinderen zijn er voldoende speeltuinen in de buurt, zodat ze veilig kunnen spelen en ontdekken.

De riante inkomhal met apart gastentoilet geeft toegang tot de ruime lichtrijke woonkamer met een gezellige eetplaats. Vervolgens begeeft u zich tot de uitgeruste keuken en bijkeuken, die op hun beurt uitkijken op de afgewerkte tuin met een verlicht terras.
Via de nachthal bereiken we de drie ruime slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. De verlichte zolder, dienstig als opbergruimte, heeft voldoende natuurlijk invalslicht dankzij het raam en veluxraam. Het is een ruimte dat een extra potentieel biedt. De garage is uitgerust met sfeerverlichting en een elektrische toegangspoort, er is tevens een ruime oprit aanwezig.
Extra troeven van deze woning zijn o.a. garage met autostaanplaats, conform elektriciteit, asbestveilig, het EPC attest kan zich opwaarderen naar label B bij plaatsing isolatie van het plat dak, centrale verwarming op gas.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 299.000
Revenu cadastral
€ 475
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1960
Terrain
137 m2
Zone habitable
206 m2
Référence
MRRT3JB-QMK8
EPC
366 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Historique des prix
22 Mar 2024
€299.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder