Carte

Buntstraat 23

9940 Evergem
à Vendre
165 m² Vivre
519 m² Terrain
Description

Gelegen in een rustige, kindvriendelijke omgeving treft u deze charmante woning aan op een perceel van 519 m². Met vlotte verbindingen naar Gent via de N9 en R4 zal woon-werkverkeer zeker meevallen.

Binnenin ontdekt u een gastvrije inkomhal, een apart toilet voor bezoekers, een gezellige leefruimte met apart eet- en zitgedeelte en een open, volledig ingerichte keuken. De drie comfortabele slaapkamers zijn voorzien van airco en bieden een oase van rust. De badkamer is recent vernieuwd en praktisch ingericht. Bovendien beschikt de woning over een zolder voor extra opbergruimte.

Buiten wacht een overdekt terras met slimme, automatische zonnewering waar u op elk moment van de dag van het comfort kan genieten. Een prachtig aangelegde voortuin verwelkomt u en uw gasten terwijl de ruime oprit, voorzien van geautomatiseerd hek, plaats biedt voor uw wagen(s). Verder vindt u een aparte, ruime garage, een loungehoek om te relaxen, een handige tuinberging en een inspirerend werkatelier.

De tuin nodigt uit tot ontspanning met een verwarmd zwembad waar heel het gezin op mooie dagen kan genieten.

Het huis heeft een sterke focus op energiezuinigheid dankzij een aantal doeltreffende maatregelen, zoals 14 zonnepanelen, warmtematten voor het zwembad, een pelletkachel en isolatie van de spouwmuren en vloeren.

Kortom, deze woning met een EPC label B voldoet aan alle comforteisen voor wie op zoek is naar een aangename, energiezuinige thuis. Voor meer informatie, neem contact op met Ann-Sophie op 0475 790 367 of via as@waardevolvastgoed.be. Bezoekmoment op zaterdag 30 maart vanaf 09u30. Gelieve in te schrijven.

* * *

Buntstraat 23 - 9940 Evergem - Deze landelijk gelegen woning op een perceel van 519 m² bevindt zich in een rustige en kindvriendelijke buurt. De ontsluiting naar Gent, de N9 en R4 zijn uitstekend.

De woning beschikt over een inkomhal, een gastentoilet, een woonkamer met eet-en zitgedeelte, een open en volledig uitgeruste keuken, 3 comfortabele slaapkamers met airco, een praktische vernieuwde badkamer en een zolder.

Het overdekte terras is voorzien van een slimme automatische zonnewering, waardoor u op elk moment van de dag kunt genieten van alle comfort. Het perceel biedt een prachtig aangelegde voortuin, een ruime oprit met geautomatiseerd hek, een aparte ruime garage, een gezellige loungehoek, een praktische tuinberging en een inspirerend werkatelier.

Buiten is er een gezellige tuin met een verwarmd zwembad waar u samen kunt genieten van mooie momenten.

Met focus op een energie-efficiëntie zijn verschillende maatregelen genomen om het energieverbruik te minimaliseren. Dit omvat een installatie van 14 zonnepanelen, warmtematten (zwembad), een pellet kachel en isolatie van de spouwmuren en vloeren.

Kortom, een ideale woning met een EPC label B voor mensen die op zoek zijn naar alle comfort.
Voor meer informatie en een bezoek contacteer Ann-Sophie op 0475 790 367 of stuur een e-mail naar as@waardevolvastgoed.be

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 475.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1990
Terrain
519 m2
Zone habitable
165 m2
Référence
DJGWK409DK3G
Code Agence
3698048
EPC
191 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20220316-0002564693-res-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Bouw vergund
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
26 Mar 2024
€475.000 / Waardevol Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder