Home à Vendre Maison 4400 Flémalle
Avenue Théodule Gonda 39
Carte

Avenue Théodule Gonda 39

4400 Flémalle
à Vendre
120 m² Vivre
398 m² Terrain
Description

Ontdek dit prachtige instapklare huis, aangeboden door ERA BLAVIER. Het heeft 2 grote slaapkamers met de mogelijkheid voor een derde. Via de entreehal kom je direct in de ruime eetkamer. De begane grond beschikt ook over een volledig uitgeruste keuken die toegang biedt tot de binnenplaats en tuin, een bijkeuken met toilet (mogelijkheid tot badkamer) en een gezellige woonkamer. De eerste verdieping is voorzien van een badkamer en slaapkamer, terwijl de tweede verdieping nog een extra slaapkamer biedt. Mis deze unieke kans niet!

Bel ons op 04 235 21 21 om een bezichtiging te plannen en laat je betoveren door de elegantie en het comfort van dit huis.

PEB E , N , E spec : 358 ; E totaal : 49 134

Informatie en afmetingen worden louter informatief verstrekt en zijn niet juridisch bindend. De eigenaar behoudt het recht om al dan niet te verkopen. Bij besluit tot verkoop, is hij niet verplicht het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat het beste aan zijn criteria voldoet.

* * *

Avenue Théodule Gonda 39 - 4400 Flémalle - ERA BLAVIER nodigt je uit om dit mooie huis te ontdekken met 2 grote slaapkamers (3 mogelijk), klaar om in te trekken! Bij binnenkomst word je begroet door de hal die direct leidt naar de ruime eetkamer. Op de begane grond vind je ook een ingerichte keuken met directe toegang tot de binnenplaats en de tuin, een bijkeuken met toilet (badkamer mogelijk) en een aangename zitkamer. De eerste verdieping bestaat uit 1 badkamer (1ch mogelijk) en 1 slaapkamer. Op de 2e verdieping heeft het huis nog een extra slaapkamer. Wacht niet langer, een kans als deze komt maar één keer voorbij!
Contacteer ons op 04 235 21 21 om je bezichtiging te regelen en laat je charmeren door de elegantie en het comfort van dit huis.


PEB E , N , E spec : 358 ; E totaal : 49 134

Informatie en afmetingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend.
De eigenaar, verkoper van de woning, heeft het wettelijke, vrije en onafhankelijke recht om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te accepteren, maar kiest hij het bod dat hem het beste past volgens zijn eigen criteria.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 224.000
Revenu cadastral
€ 484
Général
Type
Maison
Terrain
398 m2
Zone habitable
120 m2
Référence
054B0EKWSYOU
EPC
358 kWh/m2
EPC Valeur
D
EPC Certificat
20240322025956
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
La zone d'habitat
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Apr 2024
€224.000 / ERA Blavier
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder