Carte

Rue du Pétria 119

6140 Fontaine-l'Évêque
à Vendre
125 m² Vivre
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

Op zoek naar een karaktervolle woning in Fontaine-l'Evèque? Deze te koop staande rijwoning biedt ongeveer 125 m2 aan bewoonbare oppervlakte. Het huis is voorzien van een kelder en een kleine tuin, aangevuld met een gezellige binnenplaats die is uitgerust met een tuinhuis. Verder beschikt het pand over een recht van overpad; de details hieromtrent zijn terug te vinden in de eigendomsakte.

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, een studieruimte of kantoor, een afzonderlijk toilet, een woonkamer en een eetkamer die naadloos overvloeit in een niet-ingerichte keuken. Voorts is er ook nog een doucheruimte zonder wc aanwezig.

De eerste verdieping biedt plaats aan een nachthal, twee slaapkamers en een apart wc. In de nok van het huis vind je een zolder die potentieel heeft om omgevormd te worden tot een extra slaapkamer.

Wat betreft het energieprestatiecertificaat (EPC), dit bedraagt 487 kWh/m2 per jaar. De vraagprijs voor deze woning bedraagt 130.000 euro, onder voorbehoud van acceptatie door de eigenaren en hogere biedingen.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Bureau Savini op het nummer 071/535.796 of bezoek onze website www.bureausavini.be.

* * *

Rue du Pétria 119 - 6140 Fontaine-l'Évêque - Fontaine-l'Evêque - à vendre maison de rangée de +/- 125 m2.
Elle comprend une cave, un petit jardinet, une cour avec abri de jardin et une servitude de passage (à vérifier dans l'acte).
Au rez, un hall d'entrée, un bureau, un wc séparé, un salon, une salle à manger avec cuisine non équipée et une salle de douche.
Au 1er étage, un hall de nuit, 2 chambres et un wc séparé
Au 2ème, un grenier pouvant être aménagé en chambre.
RC : 356€
PEB F : 487 kwh/m.2/an
Prix 130.000 euros sous réserve d'acceptation des propriétaires et sous réserve d'une offre supérieure
Bureau Savini 071/535.796
www.bureausavini.be

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Zone habitable
125 m2
Référence
DJNPH6Z8DB23
EPC
487 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240228001153
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder