Carte

7911 Frasnes-lez-Buissenal
3 Chambres
€195.000
Description

Een deels gerenoveerde woning met een onderhouden tuin en bijgebouwen van 35 vierkante meter, op een totale oppervlakte van 440 vierkante meter, beschikbaar in het hart van Frasnes-lez-Buissenal. Dit comfortabele huis ligt nabij alle noodzakelijke faciliteiten en bevat op de begane grond een inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer, wasruimte, veranda en toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich een nachthal, drie slaapkamers, een toilet en meerdere bergruimtes. Er is ook een kelder en garage aanwezig. Geniet van de rustige ligging terwijl u toch dichtbij winkels bent.

* * *

Huis gedeeltelijk gerenoveerd, met een aangelegde tuin en bijgebouwen van 35m ², allemaal op 440 m², gelegen in het centrum van Frasnes-lez-Buissenal dichtbij alle voorzieningen, ook op de begane grond: inkomhal, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer, wasruimte, veranda, toilet - Boven: nachthal, 3 slaapkamers, toilet, meerdere bergingen - kelder, garage. Een huis ideaal gelegen rustig, terwijl het dicht bij winkels ligt.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 195.000
Général
Type
Maison
Référence
LCGOP4E3APTT
Code Agence
maison-3
EPC
268 kWh/m2
EPC Valeur
C
Historique des prix
22 Jan 2024
€195.000 / Immobilière Dumoulin
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder