Carte

Rozenlaan 10

8940 Geluwe
à Vendre
150 m² Vivre
338 m² Terrain
Description

Ontdek deze charmante woning in Geluwe, perfect voor koppels of kleine gezinnen. Het huis bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond vind je een gastvrije inkomhal, een woonkamer vol natuurlijk licht, een keuken met veel opbergruimte en een extra woonruimte om te ontspannen. Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers, en de badkamer. Er is zelfs potentieel om extra leefruimte te creëren door de zolder om te bouwen tot een extra slaapkamer.

De woning heeft aanvullende kenmerken zoals een handige kelder en een zolder voor extra bergruimte. Buiten geniet je van de zuidgericht tuin die perfect is voor gezellige zomerse BBQ's. De tuin is bovendien kindvriendelijk aangelegd, waardoor het een veilige speelplek is voor de kleintjes.

Let wel, er is een renovatieplicht van toepassing op dit pand, wat betekent dat er enige modernisering vereist is om het huis naar hedendaagse standaard te brengen.

Dit is een startprijs. Het huis wordt momenteel te koop aangeboden voor slechts €145.000,00, wat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Mis deze fantastische kans niet om je ideale woning in Geluwe te bemachtigen!

* * *

Rozenlaan 10 - 8940 Geluwe - Woning in Geluwe bestaande uit:
Op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, woonkamer, keuken en woonruimte en op het tweede verdiep 2 slaapkamers en de badkamer, tot slot hebben we de zolder die mogelijks naar een slapkamer kan worden verbouwd.
Deze woning beschikt over:
+ Kelder en Zolder
+ Zuidgerichte tuin
+ Kindvriendelijke tuin

Renovatieplicht

Dit is een vanafprijs.
Vraagprijs is €145.000,00

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 135.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1960
Terrain
338 m2
Zone habitable
150 m2
Référence
5IMVZONNIM5B
EPC
664 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20231012-0003011813-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€135.000 / ERA @t Home
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder