Carte

Rozenlaan 10

8940 Geluwe
à Vendre
150 m² Vivre
338 m² Terrain
Description

Ontdek deze charmante woning in Geluwe, ideaal gesitueerd en boordevol potentieel. Bij het betreden van de woning word je verwelkomd in een sfeervolle inkomhal die direct toegang biedt tot een gastentoilet. Daarnaast bevindt zich op de begane grond een ruime woonkamer, een praktische keuken en een gezellige leefruimte.

De bovenverdieping telt twee comfortabele slaapkamers en een badkamer. De zolder biedt desgewenst de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren, waardoor de capaciteit van de woning nog verder vergroot kan worden.

Een van de vele voordelen van deze woning is de beschikbaarheid van zowel een kelder als een zolder, ideaal voor opslag of om te transformeren naargelang de behoeften van de bewoners.

Buiten kun je genieten van een prachtige, zuidgerichte tuin die terecht als kindvriendelijk kan worden omschreven. Hier kunnen kinderen veilig spelen en volwassenen heerlijk ontspannen in het zonnetje.

Het is belangrijk om op te merken dat deze woning renovatie nodig heeft, maar gezien de vraagprijs van slechts € 145.000, is dit een unieke kans voor doe-het-zelvers of investeerders die op zoek zijn naar een winstgevend project. Houd er rekening mee dat de gegeven prijs een startprijs is, waardoor potentiële kopers de kans krijgen om de uiteindelijke verkoopprijs te bepalen.

Mis deze kans niet en ontdek het potentieel van deze woning in Geluwe vandaag nog!

* * *

Rozenlaan 10 - 8940 Geluwe - Woning in Geluwe bestaande uit:
Op het gelijkvloers een inkomhal, toilet, woonkamer, keuken en woonruimte en op het tweede verdiep 2 slaapkamers en de badkamer, tot slot hebben we de zolder die mogelijks naar een slapkamer kan worden verbouwd.
Deze woning beschikt over:
+ Kelder en Zolder
+ Zuidgerichte tuin
+ Kindvriendelijke tuin

Renovatieplicht

Dit is een vanafprijs.
Vraagprijs is €145.000,00

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 135.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1960
Terrain
338 m2
Zone habitable
150 m2
Référence
00R8BJ9RBDIJ
EPC
664 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20231012-0003011813-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
25 Mar 2024
€135.000 / ERA @t Home
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder