Home Maison 9000 Gent
Rokerelsstraat 21
Carte

Rokerelsstraat 21

9000 Gent
70 m² Vivre
33 m² Terrain
1 Chambres
€229.000
Description

Deze sfeervolle en karakteristieke rijwoning, gelegen tussen het station Gent-Sint-Pieters en de Coupure, is verkocht en er wordt momenteel een compromis opgesteld. De woning is perfect bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de fiets, dankzij de nabijheid van verschillende tram- en bushaltes. Op de begane grond bevinden zich de eetkamer en een compacte keuken, uitgerust met dubbele gootsteen, oven, kookplaat en dampkap. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. De eerste verdieping herbergt een lichte en gezellige woonkamer, terwijl de tweede verdieping plaats biedt aan een ruime slaapkamer van 20m². Het dak is recentelijk geïsoleerd met 18cm isolatie en in 2017 is er een condenserende gasketel geplaatst. Deze woning is ideaal voor starters of investeerders. De genoemde prijs is een vraagprijs. Bent u overtuigd? Maak dan uw afspraak via het nummer 09/225.00.78. De woning is vrij van renovatieplicht en asbestveilig.

* * *

Rokerelsstraat 21 - 9000 Gent - Verkocht, compromis in opmaak. Deze charmante, karaktervolle en knusse rijwoning bevindt zich tussen het station Gent-Sint-Pieters en de Coupure. In de buurt vindt u eveneens verschillende tram- en bushaltes, maar ook met de fiets is dit een ideale uitvalsbasis. De eetkamer met aansluitend de compacte keuken bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping van de woning. De keuken beschikt over een dubbele gootsteen, oven, kookplaat en dampkap. Vanuit de keuken verkrijgt u toegang tot de badkamer dewelke is voorzien van een douche, toilet, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Op de eerste verdieping treft u de aangename en lichtrijke woonkamer. De slaapkamer met een oppervlakte van maar liefst 20m² bevindt zich op de tweede verdieping. Het dak werd recentelijker voorzien van 18cm isolatie en een condenserende gasketel werd geplaatst in 2017. Deze woning komt perfect in aanmerking voor starters of investeerders. Voornoemde prijs is een vraagprijs. Overtuigd? Maak dan senl uw afspraak via het nummer 09/225.00.78.
Renovatieplicht: neeAsbestveilig: ja

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
€ 229.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1900
Terrain
33 m2
Zone habitable
70 m2
Référence
L32HVRBGJVTX
Code Agence
63891
EPC
314 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Niet van toepassing
Dénominations
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Apr 2024
€229.000 / de Fooz
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder