Home à Vendre Maison 9000 Gent
Prinsenhof 32
Carte

Prinsenhof 32

9000 Gent
à Vendre
157 m² Terrain
4 Chambres
€1.185.000
Simuler un prêt
Description

Deze prestigieuze herenwoning in Gent combineert modern comfort met authentieke charme. De woning ligt op loopafstand van het historische centrum en is recentelijk gerenoveerd, waarbij originele elementen zoals oude vloeren, sierschouwen en moulures bewaard zijn gebleven. De woning is energiezuinig gemaakt met onder andere hoogrendementsglas, vloerverwarming op de begane grond en een warmtepomp voor verwarming en koeling.

Binnen in deze ruime, instapklare woning vindt u een lichte eetruimte met een moderne parketvloer en een prachtige sierschouw. Grote ramen en hoge plafonds zorgen voor veel lichtinval en een ruimtelijk gevoel. De stijlvolle keuken is voorzien van kwaliteitsapparatuur van Siemens, waaronder een ingebouwde koelkast, vriezer, vaatwasser, kookplaat, oven en magnetron, en een groot kookeiland met veel kastruimte en een wijnkoelkast. De lichte woonkamer leidt naar een zonnig terras en een gezellige stadstuin.

Op de eerste verdieping bevindt zich een moderne badkamer met dubbele wastafel, ligbad en ruime inloopdouche, en een apart toilet. De tweede verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers met originele parketvloeren, waarvan één met een dressing. De derde verdieping heeft een extra slaapkamer, een technische ruimte en nog een toilet. De zolder is omgebouwd tot een extra slaapkamer met open badkamer en heeft een balkonvenster met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Kortom, deze uitzonderlijk gerenoveerde woning met ruime kamers en een leuke stadstuin is een echte parel in het hart van Gent!

* * *

Prinsenhof 32 - 9000 Gent - Deze prestigieuze herenwoning, gelegen op wandelafstand van het historische centrum van Gent, werd recent gerenoveerd met behoud van authentieke elementen zoals oude vloeren, sierschouwen, moulures,.. en met de nodige aandacht voor de energiezuinigheid van de woonst. Zo werden alle ramen voorzien van hoogrendementsglas, beschikt het gelijkvloers over vloerverwarming en is er bewust gekozen om de woning te verwarmen via een warmtepomp (koeling en verwarming).

Achter de authentieke gevel schuilt een ruime, lichtrijke en instapklare woning die de ideale combinatie biedt tussen een modern wooncomfort en een authentieke sfeer.

Via de inkomhal, die voorzien werd van een moderne tegelvloer, betreedt u de lichtrijke en sfeervolle eetruimte met hedendaagse parketvloer en prachtige sierschouw. Typerend aan deze ruimte zijn de hoge plafonds en grote raampartijen die zorgen voor heel wat lichtinval en een uniek spacieus gevoel. Aansluitend aan deze knusse ruimte treft u de smaakvolle, kwalitatief afgewerkte keuken. Deze beschikt over een groot kookeiland dat naast heel wat kastruimte, ook beschikt over een wijnfrigo. De keuken beschikt over alle nodige, kwalitatieve (Siemens) toestellen zoals een ingebouwde frigo en diepvries, vaatwasser, kookplaat, oven en microgolf.
Aansluitend treft u de lichtrijke en sfeervolle leefruimte die uitgeeft op het zonovergoten terras en de leuke stadstuin.

Via de originele trap komt u uit op het eerste verdiep. Hier treft u de moderne en smaakvol afgewerkte badkamer voorzien van een dubbele lavabo, ligbad en ruime inloopdouche. Het toilet is afzonderlijk. Op de tweede verdieping treft u twee ruime slaapkamers voorzien van de oorspronkelijke parketvloer. De slaapkamer aan de voorzijde biedt eveneens een dressing. Op de derde verdieping bevindt zich nog een derde slaapkamer alsook de technische ruimte en een extra toilet. De zolderverdieping werd volledig geïntegreerd in de woning en werd ingericht als extra slaapkamer met open badkamer. Een leuke extra is het balkonvenster dat een adembenemend zicht geeft op de wijde omgeving.

Kortom, dit uitzonderlijk, mooi gerenoveerd pand met haar ruime vertrekken en leuke stadstuin is een ware parel op toplocatie in Gent!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 1.185.000
Revenu cadastral
€ 594
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1850
Terrain
157 m2
Référence
Q3LWZ7GSIZY8
Code Agence
S-PRI-032-432
EPC
103 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20230523-0002899198-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Hoofdverblijf
Zone inondable
Nee
Historique des prix
17 Apr 2024
€1.185.000 / Immo CVH
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder