Home à Vendre Maison 9050 Gentbrugge
Jozef Vervaenestraat 108
Carte

Jozef Vervaenestraat 108

9050 Gentbrugge
à Vendre
151 m² Vivre
73 m² Terrain
Description

Bewonder deze schitterende, volledig vernieuwde woning met 3 slaapkamers, gunstig gelegen aan de rand van Gent. Op slechts 10 minuten fietsafstand bevindt zich het levendige stadscentrum en het Sint-Pietersstation, wat deze locatie zeer aantrekkelijk maakt. De vlotte verbindingen met het openbaar vervoer en belangrijke snelwegen zoals de E17, E40 en R4 zijn een extra troef. Daarnaast zijn er diverse winkels, supermarkten en apotheken in de nabije omgeving voor al uw dagelijkse behoeften.

Deze woning beschikt over een sfeervolle binnenplaats, ideaal voor zwoele zomeravonden. Met drie slaapkamers is deze woning perfect voor gezinnen of starters. Dankzij de recente renovaties en de gunstige ligging is het ook een uitstekende investeringsmogelijkheid.

Een indrukwekkende EPC-score van B benadrukt de energie-efficiëntie van de woning, met slechts 169 kWh. Dit is dus een unieke kans om te wonen in een moderne, volledig gerenoveerde woning met alle gemakken binnen handbereik.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan zeker contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de charme van deze woning!

* * *

Jozef Vervaenestraat 108 - 9050 Gentbrugge - Ontdek deze prachtige, volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers aan de rand van Gent, op slechts 10 minuten fietsen van het bruisende stadscentrum en het Sint-Pietersstation. Deze ideale locatie biedt niet alleen gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer, zoals bussen en trams, maar ook tot belangrijke snelwegen zoals de E17, E40 en R4. Bovendien bevinden zich in de directe omgeving diverse supermarkten, apotheken en winkels, waardoor het leven hier uiterst comfortabel is.
De woning beschikt over een gezellige binnenplaats, perfect voor ontspannen zomeravonden. Met 3 slaapkamers is deze woning ideaal voor een gezin of als een prachtige starterswoning. Daarnaast biedt het ook een uitstekende investeringsmogelijkheid vanwege de recente renovaties en de gunstige ligging.
De energiezuinigheid van de woning wordt geaccentueerd door een indrukwekkende EPC-score van B, met slechts 169 kWh. Kortom, dit is een unieke kans om te wonen in een eigentijdse, volledig gerenoveerde woning met alle voorzieningen binnen handbereik.
Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze woning!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 395.000
Revenu cadastral
€ 446
Général
Type
Maison
Terrain
73 m2
Zone habitable
151 m2
Référence
J2RWYR4I4J59
EPC
169 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240127-0003103771-RES-2
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Vergunning uitgereikt
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
17 Mar 2024
€395.000 / ERA Wonen
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder