Carte

Vijverhof 9

9050 Gentbrugge
à Vendre
53 m² Terrain
3 Chambres
Description

Deze charmante woning, gerenoveerd in 2018, bevindt zich in het serene Vijverhof te Gentbrugge. De locatie biedt de ideale balans voor diegenen die de voorkeur geven aan een rustige woonomgeving, terwijl ze toch binnen 10 minuten in het centrum van Gent kunnen zijn en nabij verscheidene toegangswegen en openbaar vervoer.

Bij het betreden van de woning kom je in de hal met gastentoilet, gevolgd door een ruime en lichtovergoten leef- en eetruimte uitgerust met ingebouwde kasten. Het schuifraam leidt je naar een gezellig, westelijk georiënteerd terras. De keuken, open en modern, is afgewerkt met een eigentijdse tegelvloer en voorzien van alle nodige apparatuur.

De eerste verdieping, toegankelijk via een vaste trap, huisvest de royale badkamer met een ligbad, douche, wastafel en toilet. De master bedroom op deze verdieping beschikt ook over ingebouwde kasten, en sluit aan op een handige bergruimte met wasmachineaansluiting. Op de tweede verdieping vind je nog twee extra slaapkamers, die je naar eigen smaak kan inrichten.

Zoek je een modern ingerichte, energie-efficiënte woning? Dan is dit gezellige pand absoluut een bezoek waard! Dit kan ook interessant zijn voor zoekmachines die zoeken naar vastgoed in Gentbrugge.

* * *

Vijverhof 9 - 9050 Gentbrugge - Deze in 2018 gerenoveerde woning is gelegen in het Vijverhof te Gentbrugge. Een ligging die de ideale mix biedt voor zij die op een rustige locatie wensen te wonen, doch op slechts 10 min. van Gent-centrum en vlakbij verschillende invalswegen en openbaar vervoer.

Deze woonst biedt op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet en een zeer lichtrijke leef- en eetruimte die voorzien is van ingemaakte kasten. Via het schuifraam heeft u toegang tot het westgeorïenteerd, knusse terras. De open, moderne keuken met hedendaagse tegelvloer is voorzien van alle nodige toestellen.

Via de vaste trap heeft men toegang tot het eerste verdiep. Hier bevindt zich de ruime badkamer die beschikt over een ligbad, douche, lavabo en toilet. Verder biedt dit verdiep de master bedroom die tevens voorzien is van ingemaakte kasten. Aansluitend is er een handige bergruimte met aansluiting voor wasmachine. Op het tweede verdiep zijn er nog twee bijkomende slaapkamers die naar eigen wens kunnen worden ingericht.

Bent u op zoek naar een hedendaags ingerichte en energiezuinige woning? Dan is deze gezellige woonst zeker een bezoekje waard!

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 350.000
Revenu cadastral
€ 476
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1950
Terrain
53 m2
Référence
MN7-TLW-I0MB
Code Agence
S-VRH-009-429
EPC
130 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20220126-0002530491-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Hoofdverblijf
Zone inondable
Nee
Historique des prix
20 Mar 2024
€350.000 / Immo CVH
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder