Home à Vendre Maison 9050 Gentbrugge
Koningsdonkstraat 71-B
Carte

Koningsdonkstraat 71-B

9050 Gentbrugge
à Vendre
232 m² Terrain
3 Chambres
Description

Op zoek naar een stijlvolle en energiezuinige nieuwbouwwoning op de perfecte locatie? Maak kennis met deze halfopen woning in Gentbrugge. Dit is het laatste beschikbare huis in dit aanbod, dus wacht niet te lang!

De woning bevindt zich in een kindvriendelijke buurt, pal naast de Gentbrugse Meersen, een groen gebied van maar liefst 240 hectare. Deze natuurlijke parel ligt op slechts 150 meter van je nieuwe voordeur.

Deze luxueus afgewerkte woning straalt kwaliteit uit en is gebouwd met duurzame materialen. Dankzij de lichtrijke, ruime vertrekken geniet je van een open en aangenaam gevoel. De leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken biedt een prachtig uitzicht op de aangelegde, omheinde tuin met terras. Er is bovendien een aparte ruimte voorzien, ideaal voor wie thuis werkt.

Boven bevinden zich drie volwaardige slaapkamers. De moderne badkamer is uitgerust met een dubbele lavabo en inloopdouche. Ook een apart toilet ontbreekt niet. De woning is volledig geschilderd en instapklaar bij aankoop. Verder is er ook zijdelingse parkeergelegenheid.

Deze Bijna-Energie-Neutrale (BEN) woning heeft een E-peil van E18, wat zorgt voor een minimale energiefactuur. Bovendien betaal je vijf jaar lang slechts de helft van de onroerende voorheffing. Het huis is uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming én koeling, ventilatiesysteem D en zonnepanelen. De ramen zijn van aluminium.

Let op: dit betreft de woning aan de rechterzijde. De verkoop valt onder 6% BTW, mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Mis deze kans niet en ontdek vandaag nog je mogelijke nieuwe thuis!

* * *

Koningsdonkstraat 71-B - 9050 Gentbrugge - !!! LAATSTE WONING AAN 6% !!!
Zoekt u een stijlvolle en uiterst energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning op de ideale locatie? Dan stel ik graag deze voor te Gentbrugge. Hier vertoeft u in een familievriendelijke buurt aan de rand van de Gentbrugse Meersen ( 240 hectare groengebied op 150 meter van de eigendom !! ). De woning is luxueus afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen en beschikt over lichtrijke en ruime vertrekken. De leefruimte met open en volledige geïnstalleerde keuken kijkt uit op de afgewerkte en omheinde tuin met terras. Er is een aparte ruimte voorzien voor de thuiswerkenden onder ons. Boven zijn er 3 volwaardige slaapkamers. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo en inloopdouche. Er is een apart toilet op de gang. De woning is volledig geschilderd en instapklaar. Zijdelingse parking is aanwezig.
Deze BEN woning met een score van E18 zorgt dat uw energiefactuur minimaal is en je betaalt bovendien 5 jaar lang slechts 50% van de onroerende voorheffing die zou verschuldigd zijn. De woningen zijn uitgerust met een geothermische warmtepomp, vloerverwarming/koeling, ventilatie systeem D, zonnepanelen, aluminium ramen. Dit betreft de rechterwoning.

Verkoop valt onder 6% BTW (indien u voldoet aan de voorwaarden)

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 545.000
Général
Type
Maison
Terrain
232 m2
Référence
ESQGFN188CVH
Code Agence
3698660
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Ja
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
Niet overstromingsgevoelig
Historique des prix
20 Mar 2024
€545.000 / Immo-T
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder