Carte

Ganzestraat 70

9500 Geraardsbergen
198 m² Vivre
1062 m² Terrain
2 Chambres
€275.000
Description

Stap binnen in deze recent gerenoveerde woning die meteen indruk maakt bij binnenkomst door de ruime entreehal met apart toilet. De gelijkvloerse verdieping biedt een ruime woonkamer, keuken, badkamer en hobbyruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers. Buiten genieten is zeker mogelijk op het grote terras dat ook toegang biedt tot het atelier of de schuur.

De woning straalt moderniteit uit, met comfortabel wonen als centrale thema. Dit wil niet zeggen dat er geen ruimte meer is voor persoonlijke aanpassingen. Integendeel, de badkamer en keuken kunnen geheel naar eigen smaak verbouwd worden. Zo krijgt u de mogelijkheid om uw droomhuis te creëren.

De woning is voorzien van alle moderne gemakken zoals een geïsoleerd dak en dubbel PVC glas. Daarnaast zorgt de centrale gasverwarming in combinatie met de pelletkachel in de woonkamer voor een aangename warmteverdeling.

De woning is ideaal voor wie op zoek is naar voldoende bergruimte, parkeermogelijkheden en een eigen werkplek. Het atelier beschikt namelijk over een extra verdieping, die ook kan dienen als extra slaapkamers.

Als kers op de taart beschikt de zuidgerichte tuin over een adembenemend uitzicht op de Dendervallei. Bent u geïnteresseerd? Of wilt u de woning graag bezichtigen? Neem dan contact op met Jordi via 0477/32.61.53.

* * *

Ganzestraat 70 - 9500 Geraardsbergen - Indeling: Bij het binnenkomen van de woning komt men in de inkomhal met aparte wc. Op de gelijkvloers is er verder een ruime leefruimte, keuken, badkamer en hobbyruimte. Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Buiten is er een groot terras die ook toegang biedt naar de atelier/schuur. De woning heeft onlangs een renovatie ondergaan, met een modern woongedeelte dat uitnodigt tot comfortabel wonen. Hoewel het woongedeelte is gemoderniseerd, biedt de woning nog ruimte voor persoonlijke aanpassingen. De badkamer en keuken kunnen naar eigen smaak worden vernieuwd, waardoor u de kans krijgt om uw droomhuis te creëren. Dak is geïsoleerd en overal is er dubbel glas PVC. Centrale verwarming op gas en pelletkachel in de leefruimte. Met voldoende opslagruimte, parkeergelegenheden en een atelier, is deze woning perfect geschikt voor kleine zelfstandigen of hobbyisten die een inspirerende omgeving nodig hebben. De atelier beschikt over een verdieping die ook kan gebruikt worden voor het creëren van extra slaapkamers.
Als extra troef is de tuin zuidgericht en heeft dit een adembenemend zicht op de Dendervallei. Meer info? Een bezoek? Bel Jordi 0477/32.61.53

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 275.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1962
Terrain
1062 m2
Zone habitable
198 m2
Référence
ASC2G4BJNIJQ
EPC
339 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
22 Mar 2024
€275.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder