Carte

Nuchten 5

9500 Geraardsbergen
à Vendre
185 m² Vivre
346 m² Terrain
2 Chambres
Description

Ontdek deze op te frissen woning temidden van een serene, landelijke omgeving. De woning biedt talloze mogelijkheden voor transformatie, waaronder een lichte, open leefruimte met grote ramen die een panoramisch uitzicht op de prachtige omgeving onthullen. De keuken is perfect voor het creëren van gezellige momenten.

De bovenverdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers, een basisbadkamer met een bad en open douche, en een apart toilet. Enkele belangrijke voordelen van deze woning zijn de rustige ligging in een landelijke setting en de energiezuinigheid, met een EPC C score. Deze woning heeft absoluut het potentieel om te transformeren in jouw droomhuis.

Ben je klaar om dit potentieel te ontdekken en je droomhuis te creëren? Maak dan snel een afspraak met Katrien op 0473/42.76.99 of via katrien@cornelis-partners.be. De vraagprijs bedraagt €239.000.

* * *

Nuchten 5 - 9500 Geraardsbergen - Temidden van een rustige en landelijke omgeving vind je deze te renoveren/op te frissen schat terug.
De mogelijkheden voor deze woning zijn eindeloos: een open lichtrijke leefruimte met grote raampartijen die uitzicht bieden op de mooie omgeving, een keuken die uitnodigt tot gezellige momenten…

Op de bovenverdieping vind je twee ruime slaapkamers, een basic badkamer (bad, open douche) en apart toilet. TROEVEN Extra opslagruimte, ideaal voor zelfstandigen! EPC C Woning met tal van potentieel Ben je klaar om jouw droomhuis te creëren?
Maak een afspraak met Katrien: 0473/42.76.99. – katrien@cornelis-partners.be Vraagprijs: € 239.000

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 239.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1918
Terrain
346 m2
Zone habitable
185 m2
Référence
OMBZS8TZHFF8
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
12 Apr 2024
€239.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder