Carte

Gentsestraat 145

9500 Geraardsbergen
à Vendre
80 m² Vivre
50 m² Terrain
2 Chambres
Description

In het bruisende hart van Geraardsbergen ontdek je deze charmante 2-slaapkamer woning. Met zijn centrale ligging biedt het pand de perfecte combinatie van stedelijke voorzieningen en rust. Scholen, openbaar vervoer en winkelcentra zijn slechts een greep uit de nabijgelegen faciliteiten.

Op de begane grond verwelkomt de woning je met een inkomhal, die verder leidt naar een multifunctionele ruimte, ideaal voor gebruik als kantoor of speelkamer. Daarnaast omvat de gelijkvloerse verdieping een comfortabele leefruimte met open keuken, berging en apart toilet.

De eerste verdieping brengt je naar een ruime slaapkamer evenals een badkamer met ligbad en douchestang, aangevuld met een enkele wastafel. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap en bestaat uit een royale kamer en zolder met veel opbergruimte.

Deze woning is in zeer goede staat, met een conform elektriciteitsattest, EPC label D en een boiler/doorstromer die in 2023 vernieuwd werd.

Ben je op zoek naar het ideale startpunt of wil je investeren in vastgoed? Neem dan contact op met Katrien via 0473/42.76.99 of katrien@cornelis-partners.be. Deze woning wordt momenteel aangeboden met een richtprijs van € 129.000. Vrijblijvend bezoek en biedingen zijn altijd welkom.

* * *

Gentsestraat 145 - 9500 Geraardsbergen - Nabij het centrum van Geraardsbergen bevindt zich deze 2-slaapkamer woning. De woning is centraal gelegen en bevindt zich in de nabije omgeving van scholen, openbaar vervoer, winkelcentra, …

De woning bestaat op het gelijkvloers uit de inkomhal, extra ruimte die benut kan worden als bureau of speelruimte, leefruimte en open keuken, berging en apart toilet. Op de eerste verdieping is er een badkamer (ligbad en douchestang, enkele lavabo) en een ruime slaapkamer. Via de vaste trap betreed je de zolderverdieping die bestaat uit een ruime gezellige kamer en zolder met voldoende bergruimte. De woning beschikt over een conform elektriciteitsattest, EPC label D en de boiler/doorstromer werden in 2023 vernieuwd.

Heeft u interesse in deze gezellige starterswoning of bent u op zoek naar een investering? Contacteer Katrien: 0473/42.76.99. – katrien@cornelis-partners.be
Indicatieprijs: € 129.000

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 129.000
Revenu cadastral
€ 272
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1918
Terrain
50 m2
Zone habitable
80 m2
Référence
--3EQWH04TO6
EPC
316 kWh/m2
EPC Valeur
D
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
woongebied
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
12 Apr 2024
€129.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder