Home à Vendre Maison 6280 Gerpinnes
Allée bois du champ 5
Carte

Allée bois du champ 5

6280 Gerpinnes
à Vendre
1515 m² Vivre
42470 m² Terrain
4 Chambres
€3.750.000
Simuler un prêt
Description

Dit spectaculaire landgoed in Gerpinnes, gebouwd in de jaren 90 met Franse steen, beslaat ongeveer 4 hectare en biedt alle privacy en rust die u zich kunt wensen. Het is gelegen op een volledig omheind perceel, omgeven door weelderig groen en een indrukwekkende waterpartij. Intern is het huis van ruim 1500 vierkante meter voorzien van luxueuze faciliteiten, waaronder vier slaapkamers, elk met eigen badkamer, een royaal woonvertrek, een keuken, een wasruimte, een kantoor, verschillende multifunctionele ruimtes, een binnenzwembad met wellnessfaciliteiten, een garage voor drie auto's, een volledig onderkelderd gebied en een zolder. Het landgoed is gunstig gelegen nabij winkels, 20 minuten van de luchthaven van Charleroi en een uur van Brussel en Luik.

Het pand kan onderverdeeld worden in drie gedeelten. De linkervleugel bevat drie ruime garages en de wasruimte/bergruimte op de begane grond, met een open polyvalente en opslagruimte erboven.

Het middengedeelte bestaat op de begane grond uit een centrale gang met vestiaire en gastentoilet, die toegang geeft tot de prachtige leefruimte, die is opgedeeld in een zitkamer met houtkachel en een eetkamer. Er is ook een separate luxe keuken, een Franse stenen wintertuin met open haard en prachtige vensters, een kantoor met op maat gemaakte kasten en een extra ontvangst- of wachtruimte. Boven zijn vier royale slaapkamers, elk met eigen badkamer. De master bedroom heeft ook een ruime badkamer, dressing, salon en terras. Er is ook een grote zolderruimte op de tweede verdieping.

De rechtervleugel bevat wellnessvoorzieningen zoals een sauna, jacuzzi en verwarmd binnenzwembad in 'piano vorm', doucheruimtes, kleedruimtes en 2 multifunctionele ruimtes geschikt voor fitness en biljart.

De gehele villa heeft een kelder die vanuit elke vleugel bereikbaar is. De tuin is volledig aangelegd met een verlicht wandelpad en een grote vijver met automatische waterstand.

Bij het betreden van het landgoed vindt u eerst het conciërgehuis, bestaande uit een entreehal met gastentoilet, een keuken, een zitkamer met eetgedeelte, een inpandige garage, vier slaapkamers en een badkamer. Er is ook een kelder.

Tot slot zijn er verschillende bijzonderheden, waaronder een lift naar elke verdieping, regelbare vloerverwarming per kamer, terrassen met zonwering, drie regenwatertanks, een centraal stofzuigsysteem, een alarminstallatie en automatische rolluiken. Documenten: Indelingsplan.

* * *

Allée bois du champ 5 - 6280 Gerpinnes - Uitzonderlijk landgoed op ca. 4ha te Gerpinnes
Privacy en rust, het instant gevoel dat u krijgt zodra u deze prachtige eigendom gebouwd in Franse steen komt binnengereden. Opgericht eind jaren 90 met een luxueuze en tijdloze uitstraling. Gelegen op een volledig omheind perceel, omgeven door groen en een impressionante waterpartij. Deze eigendom (ca. 1500m²!) bestaat uit een royale woonkamer, een keuken, een bijkeuken, een bureau, verschillende polyvalente ruimtes, 4 slaapkamers met eigen badkamer, een binnenzwembad met wellnessfaciliteiten, garage voor 3 wagens, volledige onderkeldering en zolderruimte. Rustig gelegen met alle voorzieningen nabij een winkelcentrum, op 20min de luchthaven van Charleroi en op 1u van Brussel en Luik.

Linker vleugel:
Bestaat op het gelijkvloers uit 3 ruime garages met automatische poorten en de bijkeuken/berging. Het verdiep erboven is ingericht als een grote, open polyvalente ruimte en opbergplaats.

Middelste gedeelte:
Het gelijkvloers omvat een centrale inkomhal, voorzien van vestiaire en gastentoilet. Via de hal heeft u toegang tot de prachtige leefruimte, opgedeeld in een gezellige zitruimte met houthaard en eetruimte. Door de vele raampartijen heeft de volledige leefruimte een mooie connectie met de omliggende terrassen en tuin. Aparte keuken met eiland, voorzien van alle luxe. Een wintertuin in Franse steen, uitgerust met haard en afgewerkt met prachtig loodglas. Tevens is er een bureau met de nodige maatkasten en een extra ontvangst of wachtruimte aanwezig. De eerste verdieping herbergt 4 riante slaapkamers telkens voorzien van eigen badkamer. De master bedroom werd verder uitgerust met een ruime badkamer, dressing, salon en terras. Tenslotte bevindt zich op de tweede verdieping de enorme zolderruimte.

Rechter vleugel:
Deze vleugel omvat een sauna, een jacuzzi, een verwarmd binnenzwembad in pianovorm met automatische afdekking, douche- en omkleedruimtes en 2 polyvalente ruimtes geschikt voor fitness ruimte en biljartruimte.

Kelder:
De gehele villa is voorzien van een kelder (met branddeur), bereikbaar vanuit elke vleugel.

Tuin:
Volledig aangelegde tuin met verlicht verhard wandelpad en grote vijver met automatisch waterpijl.

Conciërgewoning:
Bij het betreden van de eigendom, ontdekt u eerst de conciërgewoning. Deze omvat een inkomhal met gastentoilet, een keuken, een zithoek met eetplaats, een inpandige garage, 4 slaapkamers en een badkamer. Kelder is tevens aanwezig.

Bijzonderheden:
- lift naar iedere verdieping
- vloerverwarming (regelbaar per kamer)
- terrassen met zonnewering
- 3 regenwaterputten
- centraal stofzuigsysteem
- alarminstallatie
- automatische rolluiken
Documenten Indelingsplan

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 3.750.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1999
Terrain
42470 m2
Zone habitable
1515 m2
Référence
9WAED5DVVI1B
Code Agence
09/2525
EPC
268 kWh/m2
EPC Valeur
C
EPC Certificat
UC: 20221215000405
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woonuitbreidingsgebied
Zone inondable
Geen
Historique des prix
10 Sep 2023
€3.750.000 / Hillewaere Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder