Home à Vendre Maison 9308 Gijzegem
Steenweg naar Oudegem 101
Carte

Steenweg naar Oudegem 101

9308 Gijzegem
à Vendre
217 m² Vivre
2322 m² Terrain
3 Chambres
Prijs op aanvraag Simuler un prêt
Description

* * *

Steenweg naar Oudegem 101 - 9308 Gijzegem - GIJZEGEM - Deze woning  kan u terugvinden in Gijzegem, een deelgemeente van Aalst. 
Gunstig gelegen nabij scholen, openbaar vervoer en de belangrijke invalswegen.  

Deze woning heeft vele mogelijkheden. Zo biedt het ruime perceel mogelijkheden voor het houden van dieren. Ook ideaal voor iemand zelfstandig met wensen voor extra opslag of werkruimte. Er is ook mogelijkheid tot aankopen van extra stuk bouwgrond na splitsing en onder voorwaarde van bekomen verkavelingsvergunning (simulatie 4a50ca) .

De halfopen bebouwing  bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal, een lichtrijke woonruimte met originele plankenvloer, een keuken, een badkamer met bad en douche,  een ruime berging/wasplaats en een gastentoilet. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers. Bovendien biedt de ruime zolderverdieping talloze opties voor diverse doeleinden, van een extra slaapkamer tot een inspirerende hobbyruimte. Een ruime garage met poort en aparte toegang biedt mogelijkheden tot uitoefenen van bv een zelfstandige activiteit of het uitbreiden van de hoofdwoning volgens uw eigen visie. 
De woning werd reeds voorzien van een nieuw dak in 2020, vloerisolatie op de zolderverdieping en ook de voorgevel werd aangepakt. Deze charmante woning is ook voorzien van drijfkracht. 

Kortom: bent u op zoek naar een ruime woning die vele mogelijkheden biedt? Aarzel dan niet en maak snel uw afspraak 053/60.65.60

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Caractéristiques
Financier
Prix
Prix sur demande
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1930
Terrain
2322 m2
Zone habitable
217 m2
Référence
39PL3DI4XDIO
Code Agence
5869871
EPC
554 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20230816-0002965525-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder