Carte

Houtstraat 38

3890 Gingelom
à Vendre
104.58 m² Vivre
103 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze gezinswoning in Jeuk, een deel van Gingelom, op onze website www.empresaconsult.be met een volledige 360° impressie. De woning ligt op een steenworp afstand van de Waalse grens en op slechts 600m van een kleuter- en basisschool. Het centrum van Gingelom en Sint-Truiden zijn gemakkelijk te bereiken, en de E40 is slechts 10 minuten rijden.

Deze woning is uitgerust met PVC-ramen met dubbele beglazing en wordt verwarmd door een gasketel. De elektriciteit is al goedgekeurd conform de normen.

Bij binnenkomst leidt de hal ons naar de woon- of eetkamer. Een tussenhal met wasplaats brengt ons naar de keuken, uitgerust met een koelkast, diepvries, oven, kookplaat en spoelbak. Er is voldoende ruimte voor een keukentafel. Vanuit de keuken is er toegang tot de ruime koer van 22m². Op de begane grond is er ook een apart toilet.

Op de eerste verdieping vindt u via de nachthal 3 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafelmeubel en handdoekkast.

Het huis is gedeeltelijk onderkelderd, wat extra opbergruimte biedt. De koer is westelijk georiënteerd, perfect om na een werkdag te genieten van de avondzon.

* * *

Houtstraat 38 - 3890 Gingelom - + Als u op onze eigen website (www.empresaconsult.be) naar deze woning doorklikt, vindt u een volledige 360° impressie! +

Deze gezinswoning vinden we terug in Jeuk, een deelgemeente van Gingelom.
Op 600m van de woning vinden we een kleuter- en basisschool. De grens met Wallonië is maar op een boogscheut verwijderd. Zowel het centrum van Gingelom als Sint-Truiden zijn vlot bereikbaar. De oprit van de E40 is gelegen op amper 10min rijden.

De woning beschikt over PVC-ramen met dubbele beglazing en wordt verwarmd door een gasketel. Ook de elektriciteit werd al reeds conform gekeurd.

We betreden de woning via de inkomhal die ons toegang verschaft tot de woonkamer of de eetkamer. Via de tussenhal met wasplaats bereiken we de keuken, die is voorzien van een koelkast, diepvries, oven, kookplaat en spoelbak. De keuken is groot genoeg om ook nog een keukentafel in te voorzien. Via de keuken is er toegang tot de ruime koer (22m²). Tot slot herbergt het gelijkvloers ook nog een apart toilet.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op de 3 slaapkamers en de badkamer Deze werd voorzien van een douche, een meubel met lavabo en een handdoekkast.

Het huis is gedeeltelijk onderkelderd, hetgeen zorgt voor extra opbergruimte.
De koer is westelijk georiënteerd waardoor u na een werkdag kan genieten van de heerlijke avondzon.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 229.000
Revenu cadastral
€ 235
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1946
Terrain
103 m2
Zone habitable
104.58 m2
Référence
BYMG8FWW6I3S
Code Agence
2603
EPC
421 kWh/m2
EPC Valeur
E
EPC Certificat
20240402-0003195604-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
15 Mar 2024
€229.000 / Empresa Consult
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder