Carte

Langstraat 22

3890 Gingelom
à Vendre
346 m² Vivre
450 m² Terrain
5 Chambres
Description

Ontdek deze ruime woning die op een stijlvolle manier renovatie combineert met authenticiteit. Met vijf slaapkamers en een woonoppervlakte van maar liefst 346m2 biedt dit prachtige huis volop ruimte voor een groeiend gezin.

Zelfs als u werk en gezinsleven wilt combineren, is dit de perfecte plek voor u! Profiteer van de extra bedrijfsruimte die de achterliggende schuur van 200m2 biedt. Voor een meerprijs van 75.000 euro kunt u deze er bij aankopen.

Op de begane grond van de woning vindt u onder andere een ruime woonkamer, een eetkamer met keuken, een grote inpandige garage en een sfeervolle tuinkamer. De vijf comfortabele slaapkamers en twee badkamers bevinden zich op de eerste verdieping, waar nog steeds uitbreidingsmogelijkheden zijn. De zolderruimte van ongeveer 100m2 kan bovendien verder worden ingericht om aan uw behoeften te voldoen.

De woning onderscheidt zich door zijn prachtige gevel en authenticiteit, de royale woonoppervlakte, vijf slaapkamers en de mogelijkheid om de schuur aan te kopen. Het energieprestatiecertificaat (EPC) van de woning is 865 kWh/m² per jaar.

Bij het vastgoed worden verschillende documenten aangeboden, waaronder een indelingsplan, het EPC, een kadastraal plan en informatieplicht.

* * *

Langstraat 22 - 3890 Gingelom - Ruime te renoveren woning met 5 slaapkamers
Authentieke woning met uitstraling en veel potentieel. Met maar liefst 5 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 346m2 is er genoeg ruimte voor het hele gezin.
Ook de combinatie met een professionele activiteit kan perfect: de achterliggende schuur van 200m2 kan mee worden aangekocht voor een meerprijs van 75.000 euro.

De woning beschikt op het gelijkvloers o.a. over een grote leefruimte, keuken met eetkamer, een grote inpandige garage en een mooie tuinkamer.
Op de eerste verdieping bevinden zich vijf slaapkamers en twee badkamers. Er is op deze verdieping bovendien nog uitbreiding mogelijk.
De zolderverdieping van +-100m2 geeft eveneens extra mogelijkheden om verder in te richten.

EPC: 865kWh/m2j

Buitengewone kenmerken:
- Mooie gevel
- Authenticiteit
- Grote bewoonbare oppervlakte
- Vijf slaapkamers
- Mogelijkheid aankoop schuur
Documenten Indelingsplan EPC Kadastraal plan Informatieplicht

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 295.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1933
Terrain
450 m2
Zone habitable
346 m2
Référence
P2OTX7GTTHQK
Code Agence
10/1627
EPC
865 kWh/m2
EPC Valeur
F
EPC Certificat
20220625-0002629935-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Neen
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Neen
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
Geen
Historique des prix
14 Apr 2024
€295.000 / Hillewaere Vastgoed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder