Home à Vendre Maison 1755 Gooik
Condijstraat 4
Carte

Condijstraat 4

1755 Gooik
à Vendre
678 m² Terrain
4 Chambres
Description

Deze instapklare villa in Oetingen, gelegen in een rustige straat en ideaal gelegen voor uitstappen naar Ninove - Halle, biedt een prachtig uitzicht. De woning heeft vele voordelen zoals conforme elektriciteit, asbestvrije constructie, landelijke ligging en comfort.

Op de begane grond vindt u een uitnodigende inkomhal die leidt naar de lichte woonkamer van 45m² met een dubbele open haard en een vernieuwde keuken, uitgerust met alle moderne gemakken. De keuken geeft toegang tot een gezellig overdekt terras. Daarnaast zijn er twee slaapkamers en een nieuwe badkamer met wastafel en inloopdouche. Er is ook een kantoorruimte, perfect voor een vrij beroep.

De bovenverdieping, bereikbaar via een trap, beschikt over twee ruime slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, en een handige zolder.

De volledig onderkelderde woning is verdeeld in verschillende compartimenten, waaronder een grote garage voor twee auto's en voldoende opbergruimte met wasplaats. Er is ook een wellnessruimte met sauna, ligbad en douche.

De onderhoudsvriendelijke tuin kan eenvoudig worden omgevormd tot een groene graspartij. Mis deze kans niet om deze hoogwaardige villa te bezoeken.

* * *

Condijstraat 4 - 1755 Gooik - Instapklare villa met prachtig uitzicht

De villa is gelegen in een rustige straat in Oetingen en is een ideale uitvalsbasis richting Ninove - Halle.

Grote troeven voor deze woning zijn de conforme elektriciteit, asbestvrij, landelijke ligging en comfort.

Op de gelijkvloerse verdieping treffen we een aangename inkomhal die toegang biedt tot de zeer lichtrijke leefruimte (45m²) met dubbele open haard en vernieuwde keuken (koelkast, diepvriezer, kookplaats, oven, vaatwasmachine, etc.) die toegang biedt tot het aangename overdekte terras.
Verder zijn er 2 slaapkamers (13m² & 9m²), nieuwe badkamer met wastafel en inloopdouche en een bureauruimte die ideaal kan zijn om een vrij beroep uit te oefenen.

Via de trap komen we terecht in de nachthal die toegang biedt tot 2 riante slaapkamers (27m² & 23m²), badkamer met douche en toilet en een praktische zolderruimte.

De woning is volledig onderkelderd en ingedeeld in verschillende compartimenten. Er is een ruime garage die plaats biedt voor 2 wagens en voldoende bergruimte met wasplaats. Verder is er een welnessruimte die voorzien is van een saune, ligbad en douche.

De onderhoudsvriendelijke tuin kan makkelijk omgevormd worden tot een groene graspartij.

Breng snel een bezoek aan deze kwaliteitsvolle villa.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 534.500
Général
Type
Maison
Terrain
678 m2
Référence
ZVC656FR4JFD
Historique des prix
15 Mar 2024
€534.500 / Livingstone
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder