Home à Vendre Maison 1755 Gooik
monseigneur abbeloosstraat 6c
Carte

monseigneur abbeloosstraat 6c

1755 Gooik
à Vendre
168 m² Vivre
630 m² Terrain
3 Chambres
Description

Te koop: instapklare halfopen bebouwing, rustig gelegen in Gooik. Deze woning, gebouwd in 2010, biedt een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 170m², exclusief een zolder van 30m². De ruime oprit leidt naar de garage en de inkomhal. In de garage is er plaats voor minstens één wagen en er is ook een wasplaats aanwezig.

Op de eerste verdieping (tuinniveau) vind je een hal met apart toilet, een bureau dat ook als slaapkamer kan dienen, en een lichtrijke leefruimte met zicht op het terras en de tuin. De volledig uitgeruste keuken met gezellige ontbijthoek biedt eveneens toegang tot de tuin.

De tweede verdieping huisvest een nachthal, drie ruime slaapkamers (waarvan één met ingebouwde kasten) en een badkamer met douche, dubbele wastafel, toilet en ligbad. De zolder, bereikbaar via een opvouwbare ladder, biedt extra opbergruimte.

Vanuit de tuin heb je een prachtig uitzicht op de omliggende weilanden. De woning heeft een EPC-label B, wat betekent dat er geen renovatie nodig is. Verwarming is voorzien via een condensatieketel op gas. Het elektriciteitsattest is conform.

Heb je interesse in deze woning? Neem dan snel contact met ons op via 02 897 70 00 of info@multimmo.be.

* * *

monseigneur abbeloosstraat 6c - 1755 Gooik - Rustig gelegen INSTAPKLARE halfopen bebouwing TE KOOP te Gooik. Deze woning werd gebouwd in 2010. Ze heeft een bewoonbare oppervlakte van +- 170m² (exclusief zolder - 30m²). Vooraan de woning vinden we een ruime oprit met toegang tot de garage en de inkomhal. De garage biedt heel wat ruimte voor minstens 1 wagen. We vinden er ook de wasplaats terug. Via de trap bereiken we de eerste verdieping (tuinniveau). De hall brengt ons naar een apart toilet, een bureau (kan ook ingericht worden als kamer) en de lichtrijke leefruimte. Vanuit de leefruimte heb je zicht op het terras en de tuin. We vinden er ook nog de volledig uitgeruste keuken met gezellige ontbijthoek. We kunnen de tuin eveneens bereiken via de keuken. Op de tweede verdieping vinden we de nachthal met toegang tot 3 ruime slaapkamers (waarvan 1 met ingemaakte kasten) en de badkamer (douche, dubbele lavabo, wc en ligbad). De zolder kunnen we bereiken met een opvouwbare ladder. De zolder biedt nog heel wat extra opbergruimte. De tuin biedt ons een mooi zicht op de omliggende weilanden. EPC = label B (geen renovatieplicht). CV = condensatieketel op gas. EK = conform. Interesse? Contacteer ons snel! 02 897 70 00 of info@multimmo.beGelijkvloers

Inkomhal

Garage

Wasplaats

Verdieping 1 / tuinniveau

Hal

WC

Living en eetkamer

Bureau

Keuken

Verdieping 2

Nachthal

Badkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Zolder

Bergingszolder



Gelijkvloers

Inkomhal

Garage

Wasplaats

Verdieping 1 / tuinniveau

Hal

WC

Living en eetkamer

Bureau

Keuken

Verdieping 2

Nachthal

Badkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Slaapkamer

Zolder

Bergingszolder

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 529.000
Revenu cadastral
€ 1.189
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2010
Terrain
630 m2
Zone habitable
168 m2
Référence
3Y8N9FB5G1YZ
Code Agence
10716
EPC Certificat
20240311-0003172328-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
n/a
Autorisation de lotissement
n/a
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Mar 2024
€529.000 / Multimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder