Carte

Rettigny 37

6670 Gouvy
à Vendre
450 m² Vivre
2334 m² Terrain
Description

Gelegen in het schilderachtige dorpje Rettigny, staat een prachtig, volledig gerenoveerd pand te koop. Dit vastgoed omvat twee huizen op een royaal stuk grond van meer dan 23 are. Fans van traditionele architectuur zullen de authentieke kenmerken zoals stenen muren, parketvloeren en houten balken weten te waarderen. Daarnaast geniet je van een onbelemmerd uitzicht op het uitgestrekte platteland.

De eerste woning biedt op de begane grond een hal, bijkeuken, apart toilet, studeerkamer met houtkachel, woonkamer met houtkachel, volledig uitgeruste keuken, garage en muziekkamer. De eerste verdieping bevat een nachthal, drie slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en urinoir. Op de tweede verdieping vind je een extra studeerkamer of kleedkamer en een slaapkamer.

De tweede woning beschikt op de begane grond over een hal, bijkeuken, badkamer met douche en een stookruimte. De eerste verdieping biedt een hal, ruime woonkamer met pelletkachel, keuken, apart toilet, twee slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping heeft een mezzanine die uitkomt op de woonkamer.

Voor liefhebbers van buitenleven zijn er terrassen en een grote tuin op het zuiden om te genieten van de zonnige dagen. De tuin, in bosrijke stijl, wordt onderhouden door een robotmaaier en er is een garage voor drie auto's.

Dit pand is uitgerust met eigentijdse functies zoals 38 fotovoltaïsche panelen, zonnepanelen, infrarood verwarming (plafond of muur), gasverwarming, een ondergrondse tank van 2400 liter, PVC ramen met dubbele beglazing, een elektriciteitsmeter voor twee tijden, twee verwarmingsketels (elektrisch en gas), een oplaadpunt voor elektrische auto's en een alarmsysteem. Het leistenen dak is in 2020 vernieuwd en er is ook een regenwateropslagtank en een septic tank met afvoer. De energieprestatie van de gebouwen is geklasseerd als B en D. De vermelde vraagprijs is slechts een indicatie en dient als startpunt voor onderhandelingen.

* * *

Rettigny 37 - 6670 Gouvy - In het charmante dorpje Rettigny ligt dit prachtige, volledig gerestaureerde pand, bestaande uit twee woningen op 23 are 34 grond.
Je zult dol zijn op de traditionele architectuur met zijn stenen muren, parketvloeren en balken, evenals het ononderbroken uitzicht over het omliggende platteland.
Het bestaat uit
1. Begane grond: hal, bijkeuken, apart toilet, studeerkamer met houtkachel, woonkamer met houtkachel, volledig ingerichte keuken, garage, muziekkamer.
1e verdieping: nachthal, 3 slaapkamers en een doucheruimte met wc en urinoir.
2e verdieping: studeerkamer/kleedkamer en slaapkamer
2. Begane grond: hal, bijkeuken, doucheruimte, stookruimte
1e verdieping: hal, grote woonkamer met pelletkachel, keuken, aparte WC, 2 slaapkamers en een badkamer.
2e verdieping: mezzanine die uitkomt op de woonkamer
Geniet van de zonnige dagen op de terrassen of in de bosrijke tuin op het zuiden, die wordt onderhouden door een robotmaaier. Garage voor 3 auto's.
Technische kenmerken: 38 fotovoltaïsche panelen, zonnepanelen, infrarood verwarming (plafond of muur), centrale verwarming op gas, ondergrondse tank van 2400 liter, PVC ramen met dubbele beglazing, twee-uursmeter voor elektriciteit, 2 verwarmingsketels (elektrisch en op de gasketel), oplaadpunt voor elektrische auto's, leistenen dak (2020), regenwatertank, septic tank met afvoer, alarm. EPB B en D. De geadverteerde prijs is een niet-bindende basis voor onderhandeling. Informatie alleen als richtlijn.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 725.000
Revenu cadastral
€ 1.419
Général
Type
Maison
Terrain
2334 m2
Zone habitable
450 m2
Référence
ZE95YDS0178P
EPC
160 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20211003010011
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
La zone d'habitat à caractère rural
Zone inondable
n/a
Historique des prix
23 Mar 2024
€725.000 / Topimmo
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder