Home Maison 9450 Haaltert
Stationsstraat 111
Carte

Stationsstraat 111

9450 Haaltert
170 m² Vivre
734 m² Terrain
3 Chambres
Prijs op aanvraag
Description

Ontdek deze centraal gelegen gezinswoning in Haaltert, met een prachtig uitzicht op het parkgebied. Op loopafstand van winkels, scholen en het treinstation, en met gemakkelijke toegang tot de E40, is deze woning perfect voor een modern gezin.

Bij binnenkomst via de garage, die ook toegang biedt tot de tuin via een dubbele poort, wordt u verwelkomd in de inkomhal en traphal. De ruime woonkamer kijkt uit op de tuin, met een volledig uitgeruste keuken erachter. Een aparte wasruimte bevindt zich in de achterbouw van de woning.

Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers, waarvan één met een dressing. De badkamer is uitgerust met een wastafel, bad en douchecabine. De nachthal leidt naar de zolder, bereikbaar via een vaste trap, die kan worden omgezet in een vierde of zelfs vijfde slaapkamer of hobbyruimte.

De tuin, het terras en de achtergevel hebben wat aandacht nodig, maar met wat liefde en tijd kunt u hier uw eigen paradijs creëren. Extra voordelen zijn de conforme elektriciteit, 10 zonnepanelen met thuisbatterij, een omheinde tuin, goede isolatie/EPC en recente renovaties zoals de keuken, het dak en de kamers.

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de woning verkoopt aan het hoogste bod. De richtprijs is niet bindend voor de verkoper. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of de reglementen op onze website raadplegen.

* * *

Stationsstraat 111 - 9450 Haaltert - KIJKDAG ZAT. 27/04/24 VAN 10u TOT 12u (OP AFSPRAAK)

HAALTERT - GEZINSWONING MET TUIN EN GARAGE, MET ZICHT OP PARKGEBIED

Deze gezinswoning is zeer centraal gelegen dichtbij winkels, scholen, treinstation en E40.
Vooraan de woning is er toegang via de garage tot de tuin, wegens de dubbele poort, maar ook via toegangsdeur tot de inkomhal en traphal. Aansluitend is er een ruime woonkamer met zicht op de tuin en achterliggend de uitgeruste keuken. In de achterbouw is er ook nog een aparte wasplaats.

Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers waarvan één kamer met dressing. De badkamer is voorzien van lavabo, bad en douchecabine.
De nachthal geeft toegang tot de zolder met een vaste trap. Hier kan nog een 4de, zelfs 5de kamer of hobbyruimte gemaakt worden.

De tuin, terras en achtergevel vragen nog wat liefde en tijd om er je hand aan te zetten. 

Leuke extra's zijn de conforme elektriciteit, 10 zonnepanelen met thuisbatterij, afgespannen tuin, goede isolatie/EPC, recente vernieuwingen zoals keuken, dak en kamers...

De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Caractéristiques
Status: Il semble que cette annonce ne soit plus disponible.

Financier
Prix
Prix sur demande
Revenu cadastral
€ 575
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1929
Terrain
734 m2
Zone habitable
170 m2
Référence
HDRF2DOCRY7W
Code Agence
5883710
EPC
193 kWh/m2
EPC Valeur
B
EPC Certificat
20240311-0003171263-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
n/a
Zone inondable
n/a
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder