Carte

Pennestraat 32

9451 Haaltert
à Vendre
199 m² Vivre
599 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze volledig gerenoveerde, vrijstaande woning in de Pennestraat in Haaltert. Met een praktische indeling en vlotte toegang tot belangrijke wegen, biedt deze woning alles wat je nodig hebt.

Bij binnenkomst op de begane grond word je verwelkomd door een inkomhal, een apart toilet, een ruime en lichte open leefruimte die naadloos aansluit op de volledig uitgeruste keuken met kookeiland, met uitzicht op de tuin.

De eerste verdieping herbergt twee slaapkamers, waarvan één met dressing, een compacte maar gezellige badkamer (met enkele wastafel en bad) en een apart toilet. De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, is omgetoverd tot een extra verdieping met een ruime, gezellige slaapkamer, een doucheruimte en een dressing.

Daarnaast beschikt de woning over een ruime tuin en terras, perfect om te genieten van idyllische zomeravonden.

Als je op zoek bent naar een instapklare, energiezuinige woning in Haaltert, dan kan dit zomaar jouw nieuwe thuis zijn. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Katrien voor een bezichtiging!

De vraagprijs bedraagt € 555.000. Extra troeven van deze woning zijn de complete renovatie, de energiezuinigheid en de hoge afwerkingsgraad.

* * *

Pennestraat 32 - 9451 Haaltert - In de Pennestraat te Haaltert treffen we deze volledig gerenoveerde en alleenstaande woning.
Daarnaast geniet deze woning van een zeer praktische indeling en een vlotte verbinding met de belangrijkste invalswegen.

Het gelijkvloers bevat een inkomhal, apart toilet, een ruime en lichtrijke open leefruimte die aansluit aan de volledig uitgeruste keuken met kookeiland met zicht op de tuin.

De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 met dressing, een compacte maar gezellige badkamer (enkele lavabo, bad) en apart toilet. Via de vaste trap bereik je de zolderverdieping die ingericht werd als extra verdieping bestaande uit een ruime en gezellige slaapkamer met douchekamer en dressing. Verder beschikt de woning over een ruime tuin en terras waar je de komende maanden kan genieten van de gezellige en idyllische zomeravonden.

Op zoek naar een instapklare en energiezuinige woning in Haaltert?
Dan kan dit wel je (t)huis worden…
Aarzel niet en vraag vandaag een bezoek met Katrien!
0473/42.76.99. – katrien@cornelis-partners.be

Vraagprijs: € 555.000 EXTRA TROEVEN Volledig gerenoveerde woning Energiezuinig Hoge afwerkingsgraad

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 555.000
Revenu cadastral
€ 386
Général
Type
Maison
Bouwjaar
1953
Terrain
599 m2
Zone habitable
199 m2
Référence
U4P0YL777A7D
EPC
139 kWh/m2
EPC Valeur
B
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
Niet meegedeeld
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Autorisation de lotissement
Geen verkavelingsvergunning
Dénominations
Woongebied met landelijk karakter
Zone inondable
In aanvraag
Historique des prix
15 Mar 2024
€555.000 / Cornelis & Partners
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder