Home Maison 9120 Haasdonk
Blokmakerstraat 34
Carte

Blokmakerstraat 34

9120 Haasdonk
183 m² Vivre
262 m² Terrain
4 Chambres
€399.000
Description

Welkom in deze ruime, instapklare woning, rustig gelegen in een straatje te Haasdonk. De begane grond biedt je een lichtrijke living met een gezellige gashaard en een volledig uitgeruste open keuken. Daarnaast is er ook een apart toilet, een handige bergruimte en een garage voorzien van een automatische sectionaalpoort.

Een verdiep hoger ontdek je drie ruime slaapkamers en een comfortabele badkamer die is uitgerust met een lavabo, bad, inloopdouche en toilet. Een vaste trap leidt je naar de zolderverdieping, waar nog twee extra slaapkamers en twee opbergruimtes te vinden zijn.

Buiten geniet je van een leuke tuin op het zuid-westen. Extra comfort wordt geboden door de dubbele beglazing en automatische rolluiken. De woning is energiezuinig dankzij de centrale verwarming op aardgas, 14 zonnepanelen en een gunstige EPC label A. Ook beschikt de woning over videofonie en conform gekeurde elektriciteit. Voor de deur zijn drie autostaanplaatsen.

De woning is perfect gelegen op wandelafstand van het dorpsplein van Haasdonk en nabij diverse fiets- en wandelroutes. Er is een goede verbinding naar de E17, wat deze plek ideaal maakt voor wie graag rustig woont maar toch vlot wil pendelen. Klinkt dit als jouw toekomstige thuis? Mis deze kans niet en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!

* * *

Blokmakerstraat 34 - 9120 Haasdonk - Deze ruime en instapklare woning is gelegen in een rustige straat en biedt u op het gelijkvloers een inkomhal, een lichtrijke living met gashaard, een compleet ingerichte en open keuken voorzien van alle toestellen, een apart toilet, een bergruimte en een garage met automatische sectionaal poort. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer met lavabo, bad, inloopdouche en toilet. Vaste trap naar de zolderverdieping waar zich nog 2 slaapkamers bevinden en 2 opbergruimtes. Leuke zuid-west gerichte tuin. De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en automatische rolluiken. Centrale verwarming op aardgas. Videofonie. Tevens is de woning uitgerust met 14 zonnepanelen. EPC label A. Elektriciteit is conform. Drie autostaanplaatsen voor de woning. Op wandelafstand van het dorpsplein van Haasdonk en in de nabijheid van diverse fiets- en wandelroutes. Goede verbinding naar E17. Mis deze kans niet en bel ons vandaag nog voor een afspraak.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 399.000
Revenu cadastral
€ 699
Général
Type
Maison
Terrain
262 m2
Zone habitable
183 m2
Référence
L5W2XV7JIFQ5
Code Agence
db932C
EPC
99 kWh/m2
EPC Valeur
A
EPC Certificat
20230804-0002958083-RES-1
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
Ja
Convocation émise
Nee
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Nee
Autorisation de lotissement
Nee
Dénominations
Woonuitbreidingsgebied
Zone inondable
Nee
Historique des prix
21 Mar 2024
€399.000 / Vastgoed Bulteel
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder