Carte

7911 Hacquegnies
à Vendre
2 Chambres
Description

Ontdek dit charmante huis, gelegen nabij het centrum van Frasnes-lez-Buissenal en de belangrijkste wegen. Met een totale oppervlakte van 16a 36ca, beschikt deze woning over 85m² bijgebouwen en een ruime tuin. Op de begane grond vindt u een gezellige woonkamer, eetkamer en keuken die uitkomt op de veranda. Vanuit hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de tuin. Verder is er een badkamer, bijkeuken en toilet aanwezig. De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, twee slaapkamers en een zolder. Het huis wordt verwarmd via centrale verwarming op olie. Daarnaast is er een garage en kelder aanwezig. Mis deze kans niet en kom het snel ontdekken! Let op, de prijs is onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaren.

* * *

Huis met 85m ² bijgebouwen, en versierd met een grote tuin, allemaal op 16a 36ca, dicht bij het centrum van Frasnes-lez-Buissenal en de hoofdwegen. Het bestaat op de begane grond uit een woonkamer, eetkamer, keuken die toegang geeft tot de veranda en geniet van een prachtig uitzicht op de tuin, badkamer, bijkeuken, toilet - Verdieping: nachthal, 2 slaapkamers, zolder - Centrale verwarming op olie - Garage, kelder. Om zonder uitstel te ontdekken! *Prijs onder voorbehoud van aanvaarding door de eigenaren.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 185.000
Général
Type
Maison
Référence
D-1EZOUWA0NF
Code Agence
huis-met-85m-%c2%b2-bijgebouwe
Historique des prix
11 Mar 2024
€185.000 / Immobilière Dumoulin
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder