Home à Vendre Maison 3945 Ham
Heidestraat 13B
Carte

Heidestraat 13B

3945 Ham
à Vendre
122 m² Vivre
444 m² Terrain
3 Chambres
Description

Ontdek deze casco halfopen BEN-woning met drie slaapkamers in Ham. De woning, omringd door groen, ligt vlakbij het centrum en heeft alle nodige voorzieningen in de buurt zoals winkels, openbaar vervoer, restaurants en scholen. Dankzij de nabijheid van de N141 en de E313 zijn zowel de woning als de omliggende gemeenten makkelijk te bereiken.

Bij binnenkomst in de woning word je ontvangen in een inkomhal die toegang geeft tot een gastentoilet en de ruime, lichte woonkamer. Grenzend aan de woonkamer vind je de open keuken en een naastgelegen berging/wasplaats. Vanuit de woonkamer kun je via een schuifraam het terras van 17m² bereiken.

De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers, waaronder een master bedroom. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, wc en dubbele wastafel. Buiten beschikt de woning over een staanplaats en carport met bekabeling voor een laadpaal.

Enkele extra's: de woning kan casco of volledig afgewerkt worden aangekocht, is onmiddellijk beschikbaar, voorzien van 8 zonnepanelen, vloerverwarming door het hele huis en een ventilatiesysteem C+.

Voor meer informatie of een bezoek, neem contact met ons op. Ook voor een gratis schatting van uw eigendom kunt u bij ons terecht.

* * *

Heidestraat 13B - 3945 Ham - Deze casco halfopen 3-slaapkamer BEN-woning ligt vlakbij het centrum van Ham, omringd door groen, maar toch met alle nodige voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, restaurants en scholen in de buurt. Met de N141 en de E313 dichtbij zijn zowel de woning als de omliggende gemeenten makkelijk bereikbaar.

Omschrijving:
We betreden de woning via de inkomhal, deze geeft toegang tot een gastentoilet en de ruime lichtrijke woonkamer. Aanpalend aan de woonkamer bevindt zich de open keuken met naastgelegen berging/wasplaats. Via een schuifraam in de woonkamer bereik je het terras van 17m².

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers waarvan 1 master bedroom. De badkamer heeft voorzieningen voor een inloopdouche, ligbad, wc en dubbele lavabo.

Buiten is er een staanplaats en een carport, voorzien van bekabeling voor een laadpaal.

Extra:
- Woning kan casco of volledig afgewerkt aangekocht worden
- Meteen beschikbaar
- Voorzien van 8 zonnepanelen
- Overal vloerverwarming
- Ventilatiesysteem C+

Voor meer info of een bezoek contacteer ons via info@vastengoed.be of via 014/72 73 74.

Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons via 014/72 73 74.

Caractéristiques
Financier
Prix
€ 315.000
Général
Type
Maison
Bouwjaar
2023
Terrain
444 m2
Zone habitable
122 m2
Référence
5L-ARGCLTX-7
Code Agence
V&G/G/4580
Urbanisme et risques
Permis de bâtir obtenu
n/a
Convocation émise
n/a
Violation urbanistique
n/a
Droit d'achat prioritaire
Neen
Autorisation de lotissement
Ja
Dénominations
Woongebied
Zone inondable
n/a
Historique des prix
18 Mar 2024
€315.000 / Vast & Goed
Quelle est la valeur de votre maison?

Obtenez un aperçu instantané de la valeur et de la popularité de votre maison en ajoutant votre adresse dans Ma Maison.

Ajouter ma maison
En remplissant ce formulaire, vous acceptez les conditions d'utilisation et les conditions de la vie privée Immospeurder